Notícia

Helly Hansen Elevation Infinity Shell Jacket: un pas clau en la conservació de l'entorn

Una de les principals novetats d'aquesta campanya

HH,Elevation Infinity_Pro_Jacket
Helly Hansen Elevation Infinity Shell Jacket: un pas clau en la conservació de l'entorn Autor/a: Helly Hansen
Guardonada amb un Gold Award de la Ispo 2020, el premi de referència de la indústria de l'esport, l'Elevation Infinity Shell Jacket representa un pas més de Helly Hansen en la conservació de l'entorn. Gràcies a la introducció de la nova membrana patentada, Lifa Infinity Pro, s'eliminen els compostos químics repel·lents a l'aigua i se substitueix per les fibres hidròfobes que exerceixen la mateixa funció i, a més, són més transpirables.


tosa_alp-coolpix_p950

Amb la tecnologia Lifa Infinity Pro, la Elevation Infinity Shell Jacket estableix el nou estàndard de les jaquetes impermeables, transpirables i responsables. Es tracta d'una tecnologia innovadora que s'incorpora a les jaquetes denominades 3L o 3 capes. La innovació rau en la capa externa que finalitza la jaqueta i que va lligada a la membrana microporosa. Aquesta és de teixit Lifa, lliure de compostos químics, el que a més proporciona major transpirabilitat i la fa ideal per a mantenir el cos sec i a temperatura estable en activitats intensives com l'esquí, l'esquí de muntanya i les activitats a la neu.

Issam Yousef, expert tècnic en el departament de Producte i Desenvolupament de Helly Hansen, ha dirigit l'equip de desenvolupament de la nova tecnologia responsable Lifa Infinity Pro i ha manifestat que "estem encantats amb aquesta contribució per conservar el medi ambient i el reconeixement que representa per part de la indústria de l'esport. Helly Hansen va ser la creadora del concepte 3 capes amb la fabricació de la primera jaqueta impermeable a 1877, el primer polar el 1960 i el primer baselayer el 1970, així com la primera jaqueta biodegradable aquest hivern".

Per a més informació, visita: www.hellyhansen.com

Altres articles relacionats: Per la Tosa d'Alp provant la Nikon Coolpix P950, una jornada en la qual vam equipar-nos amb aquesta jaqueta de Helly Hansen.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots