Notícia

Serralada Cantàbrica 2 - Pirineu 0

San Isidro i Leitariegos són les dues estacions d'alpí que obren aquest cap de setmana.

san isidro,telecadira,trepitjaneus
Imatge d'aquesta setmana de l'estació de San Isidro, a la serralada Cantàbrica Autor/a: San Isidro
San Isidro i Leitariegos són les dues estacions d'esquí alpí que obren aquest cap de setmana. Per contra, al Pirineu, des de La Pierre Saint Martin, la més occidental, fins a Vallter, la més oriental, totes estan tancades malgrat que tenen neu i podrien haver obert ja fa una setmana.


Sant Isidro, a la serralada Cantàbrica, es convertirà aquest dissabte en la segona estació d'esquí alpí d'aquesta serralada en obrir pistes i remuntadors. Les trepitjaneu estan treballant per posar en marxa 9 remuntadors, 12 pistes i 15 quilòmetres de domini esquiable. L'estació de Lleó té previst posar en marxa 9 remuntadors d'un total de 15, 12 pistes de 35 i 15 quilòmetres esquiables, el que equival gairebé a la meitat dels 34 que conformen el domini, segons el comunicat de neu enviat ahir per ATUDEM.

Sant Isidro se suma així a Leitariegos, també a la serralada cantàbrica, però cal tenir present que a Sòria va obrir aquest passat dilluns el Punto de Nieve Santa Inés, un parc de neu equipat amb un teleesquí i una pista per a debutants, i que Serra da Estrela, una petita estació d'esquí de Portugal, també va obrir. On també s'esquia des de fa mesos és a Madrid, on la pista d'esquí indoor del centre comercial Xanadú és oberta des del passat mes de juny. A les muntanyes del sistema Central també podrien obrir ben aviat les estacions de Puerto de Navacerrada i Valdesquí. Tenen neu i només estan a l'espera que les precipitacions d'avui siguin de neu i no de pluja per confirmar l'obertura aquest dissabte vinent.

Per contra, al Pirineu, des de La Pierre Saint Martin, la més occidental, fins a Vallter, la més oriental, totes les estacions d'esquí alpí romanen tancades malgrat que tenen neu i que podrien haver obert ja fa una setmana. Pel que fa a l'esquí nòrdic la situació és una mica millor: han obert La Rabassa, a Andorra, Llanos del Hospital, a Benasque, i aquest cap de setmana obrirà Cauterets, al vessant occità del Pirineu

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny