Notícia

Serralada Cantàbrica 2 - Pirineu 0

San Isidro i Leitariegos són les dues estacions d'alpí que obren aquest cap de setmana.

san isidro,telecadira,trepitjaneus
Imatge d'aquesta setmana de l'estació de San Isidro, a la serralada Cantàbrica Autor/a: San Isidro
San Isidro i Leitariegos són les dues estacions d'esquí alpí que obren aquest cap de setmana. Per contra, al Pirineu, des de La Pierre Saint Martin, la més occidental, fins a Vallter, la més oriental, totes estan tancades malgrat que tenen neu i podrien haver obert ja fa una setmana.


Sant Isidro, a la serralada Cantàbrica, es convertirà aquest dissabte en la segona estació d'esquí alpí d'aquesta serralada en obrir pistes i remuntadors. Les trepitjaneu estan treballant per posar en marxa 9 remuntadors, 12 pistes i 15 quilòmetres de domini esquiable. L'estació de Lleó té previst posar en marxa 9 remuntadors d'un total de 15, 12 pistes de 35 i 15 quilòmetres esquiables, el que equival gairebé a la meitat dels 34 que conformen el domini, segons el comunicat de neu enviat ahir per ATUDEM.

Sant Isidro se suma així a Leitariegos, també a la serralada cantàbrica, però cal tenir present que a Sòria va obrir aquest passat dilluns el Punto de Nieve Santa Inés, un parc de neu equipat amb un teleesquí i una pista per a debutants, i que Serra da Estrela, una petita estació d'esquí de Portugal, també va obrir. On també s'esquia des de fa mesos és a Madrid, on la pista d'esquí indoor del centre comercial Xanadú és oberta des del passat mes de juny. A les muntanyes del sistema Central també podrien obrir ben aviat les estacions de Puerto de Navacerrada i Valdesquí. Tenen neu i només estan a l'espera que les precipitacions d'avui siguin de neu i no de pluja per confirmar l'obertura aquest dissabte vinent.

Per contra, al Pirineu, des de La Pierre Saint Martin, la més occidental, fins a Vallter, la més oriental, totes les estacions d'esquí alpí romanen tancades malgrat que tenen neu i que podrien haver obert ja fa una setmana. Pel que fa a l'esquí nòrdic la situació és una mica millor: han obert La Rabassa, a Andorra, Llanos del Hospital, a Benasque, i aquest cap de setmana obrirà Cauterets, al vessant occità del Pirineu

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots