Notícia

L'ACEM confirma que l'obertura de pistes serà dilluns

Ho acaba d'anunciar en un comunicat de premsa

dues estacions,la molina,teleesqui,set fonts,llevantada,gloria
L'ACEM confirma que l'obertura de pistes serà dilluns Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'ACEM confirma que l'obertura de pistes serà dilluns, segons el comunicat de premsa enviat fa uns pocs minuts als mitjans d'informació. "Les estacions d'esquí Catalanes, d’acord amb el Govern de la Generalitat de conformitat amb el seu pla progressiu d’obertura de les activitats, han decidit iniciar la temporada d’esquí de forma conjunta el pròxim dilluns dia 14 de desembre". Però hi ha més coses...


Comunicat de premsa de l'ACEM:

Les estacions d'esquí Catalanes, d’acord amb el Govern de la Generalitat de conformitat amb el seu pla progressiu d’obertura de les activitats, han decidit iniciar la temporada d’esquí de forma conjunta el pròxim dilluns dia 14 de desembre.
 
• A la primera fase obrirem d’una manera progressiva i gradual amb una limitació de la venda de forfaits en funció de l’àrea oberta en cada moment per evitar aglomeracions.
 
• La venda de forfaits es farà exclusivament on-line i de forma anticipada per tal d’evitar les cues de primeres hores a les taquilles.
 
• Totes les activitats que es realitzen a les estacions compliran amb la normativa Covid-19.
 
La seguretat i la salut són les nostres prioritats

Demanem als nostres visitants que siguin responsables i respectin en tot moment les directrius de les autoritats sanitàries, així com de les indicacions de les estacions.

Les estacions d’esquí: un entorn segur, amplis espais oberts a l’aire lliure
 
Els remuntadors són un mitjà de transport segur: per la curta durada dels trajectes, perquè en la gran majoria dels casos es fan a l’aire lliure i perquè els viatgers van ben protegits
 
Mascareta – Distància -Higiene de mans. Cuideu-vos, per vosaltres mateixos i pels altres.

Podeu consultar el "Bones pràctiques a les estacions d'esquí en aquest enllaç".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny