Notícia

Andorra continuarà fidel al compromís amb França

Queda descartat obrir les estacions d'esquí andorranes abans del gener

funicamp,enradort,solanelles,cortals
Andorra continuarà fidel al compromís amb França Autor/a: Grandvalira
L’obertura de les estacions d’esquí catalanes el pròxim dilluns ha provocat un terrabastall a Andorra, que manté les pistes tancades fins gener, segons l'acord del Govern amb França. Fonts del sector de la neu haurien plantejat la possibilitat d'obrir dilluns, però s'ha descartat.


L'obertura de les estacions d'esquí catalanes el pròxim dilluns ha provocat un daltabaix emocional i econòmic a Andorra, que manté les pistes tancades fins a gener. Aquesta decisió ha provocat un "terrabastall" al país, segons ha informat literalment la radiotelevisió andorrana. Segons es va acordar entre el Govern francès i andorrà, la decisió sembla inamovible i les tres estacions d'alpí andorranes obriran al gener, igual que ho faran les estacions franceses.

L'anunci que les estacions catalanes obriran dilluns ha fet moure peça a les estacions del país que, segons fonts del sector, haurien posat sobre la taula la possibilitat de seguir l'exemple català i obrir dilluns. El Govern andorrà, però, ho ha descartat. Només utilitzaran algunes pistes la setmana vinent els grups de tecnificació de la FAE, l'Efpem i Ski Andorra amb uns cursos que havien de fer.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny