Notícia

Baqueira obre dilluns 14 de desembre

De moment s'obrirà només el sector de Baqueira

Argulls,Baqueira
Baqueira obre dilluns 14 de desembre Autor/a: Baqueira
Baqueira Beret inaugura la temporada 2020-2021 el dilluns 14 de desembre. L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu inaugurarà la temporada el proper 14 de desembre obrint únicament la zona de Baqueira, si les condicions de neu i meteorològiques ho permeten, i aplicant les mesures sanitàries establertes per les autoritats.
 
 
 

baqueira-111220.JPG
Imatge d'aquesta setmana a Baqueira (Foto: BB).

L’hivern 2020-2021 donarà el seu tret de sortida a Baqueira Beret el 14 de desembre i durant aquestes primeres setmanes l’estació gestionarà els màxims de capacitat. Aquests s’adaptaran a les regulacions i a la capacitat operativa de cada moment.
 
El número de forfets a la venda es limitarà en funció de diversos factors com són el plà operatiu, les regulacions locals, les condicions meteorològiques i l’històric de visites, entre altres. D’aquesta manera, es podrà estimar el nombre d’esquiadors a acomodar amb un distanciament físic segur.
 
En quan a les instal·lacions que permetran les esquiades a l’estació, destacar que estaran en funcionament els 13 remuntadors de l’àrea de Baqueira i totes les seves pistes excepte Pasarells i Tubo Nere, un total de 35 traçats, que donaran accés a 36 km de pistes. Els gruixos de neu estan entre els 50 i 60 cm en els terrenys fresats. El preu del forfet és el de la tarifa normal, i a causa de la restricció en l’aforament s’aconsella la compra anticipada on-line.
 
Tindran garantit l’accés els posseïdors del BaqueiraPASS amb recàrrega de temporada (tarifa general) i els clients de venda anticipada de BaqueiraPASS per dies i BaqueiraTICKET que hagin recarregat prèviament online. En taquilles només podran adquirir forfets en cas de no haver superat l’aforament diari pel que es recomana la compra anticipada. Baqueira posa a disposició dels clients a partir del XX la recàrrega online dels citats suports perquè puguin assegurar les seves vacances d’hivern en cas de restriccions d’aforament a pistes. L’estació informarà diariament a través de la seva pàgina web dels forfets disponibles a la venda per a les diferents dates.
 
L’estació té previst obrir més zones del domini esquiable si les condicions de neu i l’entrada en els nous trams de desescalada de les mesures covid19 ho permeten.
 
A nivell pràctic, els accessos a l’estació que es posaran en funcionament a paritr del dia 14 de desembre seran Baqueira 1500, Ruda, Tanau i Orri. La restauració en funcionament serà el Baqueira Bar 1500, la cafeteria Bosque en 1800. Per la seva part, l’Hotel Montarto obrirà les seves instal·lacions el dijous 17 amb una molt atractiva oferta de 100€ al dia amb allotjament i esmorzar incluïts en habitació doble.
 
Forfets per a la compra anticipada

 
El suport recargable BaqueiraPASS està ja a disposició dels esquiadors i snowboarders. Una vegada sol·licitat, es rep en el domicili en un termini màxim de 72 hores. A partir del XX s’obrirà el procés de recàrrega online per dies. Compta amb serveis exclusiu a l’APP de l’estació en la qual pot recarregar-se fàcilment o bé fer-ho a la web www.baqueira.es

El BaqueiraPASS, que permet la seva recàrrega tant de temporada com de dies, és l’estrella de l’hivern ja que ofereix nombroses avantatges. A més de la seva petició online i recepció a casa, és nominal pel que permet al client la gestió de beneficis exclusius a través de la seva àrea privada com és la tarifa de recàrrega de dies amb descompte sobre preu de taquilla, etc. El suport físic és vàlid per a 3 hiverns i la recàrrega online pot fer-se per temporada o bé per dies comprant de 1 a 7 jornades d’esquí, sempre consecutives, amb avantatges sobre la tarifa general.
 
D’altra banda, el forfet no nominal de l’estació és el BaqueiraTICKET que es recull a les taquilles de l’estació i establiments adherits al llarg de la Val d’Aran i Valls d’Àneu i és vàlid per a tota la temporada. La recàrrega online d’1 a 7 dies sempre consecutius està ja activa. La manera més pràctica de fer-ho és amb la renovada APP a través de l’escanejat del codi QR integrat o el codi de barres. És molt pràctic per a families i grups d’amics perquè ara des de l’APP es recarreguen múltiples BaqueiraTICKET d’una sola vegada i per part d’una sola persona. Des del web de Baqueira també pot recarregar-se tot i que, de moment, només individualment.
 
Per últim, a taquilles de l’estació es podran adquirir forfets de tarifes especials (tarda, passeig, debutant) i en el cas de forfets de dia s’entregaran BaqueiraTICKET recarregats per a oferir al client la possibilitat de recarregar online en la seva pròxima visita.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny