Notícia

Tres estacions d'aquí aragoneses ja tenen data d'obertura

Formigal, Cerler i Valdelinares obres les seves pistes el 23 de desembre

Tres estacions del Grupo Aramon obrirà les seves pistes el 23 de desembre
Tres estacions del Grupo Aramon obrirà les seves pistes el 23 de desembre
L'obertura de les estacions catalanes aquest 14 de desembre ha provocat la reacció de les veïnes aragoneses. Segons el comunicat de premsa del Grup Aramon, s'obriran el 23 de desembre i l'obertura queda condicionada a l'aixecament del tancament perimetral provincial, mesura que es preveu adoptar en els pròxims dies.


Tres estacions d'esquí del Grupo Aramón inauguraran la temporada d'esquí el proper 23 de desembre. L'obertura queda condicionada a l'aixecament de la restricció de mobilitat provincial que es preveu en els pròxims dies. De mantenir el tancament perimetral provincial, les estacions romandrien tancades.

Amb el suport sanitari manifestat a l'activitat de l'esquí i els protocols treballats en el si ' per garantir la seguretat, la voluntat és trobar l'equilibri entre les limitacions provocades per la situació sanitària i l'empenta al pols econòmic del territori.

El grup Aramón expressa que aquesta obertura és empresarialment un sacrifici pel que fa a rendibilitat, però el compromís del grup de la neu amb el territori el porta a prendre aquesta decisió. Es realitzaria el pròxim dia 23, si les condicions sanitàries i meteorològiques ho permeten, en els centres d'esquí de Formigal, Cerler i Valdelinares. L'obertura s'adaptarà a les regulacions i la capacitat operativa de cada moment.

Des del grup Aramón es considera que en aquests moments difícils la responsabilitat sanitària ha de venir acompanyada de la social. Així mateix, confia que la decisió ajudi al dinamisme territorial i confia en el control adequat de la mobilitat territorial que, si escau, marquin les normatives.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny