Notícia

La bota EDGE LYT 110 de HEAD, l'equació perfecta

La bota d'esquí per als qui busquen comoditat sense renunciar a una bona transmissió

HEAD
La bota EDGE LYT 110 de HEAD, l'equació perfecta Autor/a: HEAD
El claim d'aquesta arxiconeguda bota de HEAD és 'Esquia millor amb menys esforços' i no podria ser més encertat. L'Edge LYT 110 és una bota versàtil i fàcil de calçar, orientada al rendiment amb la qual dominaràs el viratge des de tots els angles. Una canya d'entrada fàcil ofereix un bon ajustament i altes prestacions. A més, el seu botí adaptable mitjançant calor garanteix uns nivells excel·lents d'ajust, subjecció i transferència d'energia de l'esquiador a l'esquí. Compta amb una pestanya per nombre Duo Flex que bloqueja la bota en flexionar sense necessitat d'esforços. Amb ella podràs gaudir de nivells màxims de resposta, rebotar i transferir l'energia amb el mínim esforç.

La principal característica de l'Edge LYT 110 i pel que més crida l'atenció entre els seus seguidors és la seva increïble comoditat portada a la màxima potència. Així mateix, el fet de congregar amb una duresa de 110 fan d'ella una bota adaptable i compatible amb un llarg nombre d'esquiadors de nivell mitjà-alt.

Si tens el peu ample i busques la comoditat sense preocupacions, no busquis més perquè has trobat el model ideal per a tu, que a més és perfectament compatible amb esquís HEAD V-Shape V6, V8 i V10.

EDGE%20LYT%20110

Però, quines són les principals tecnologies de l'Edge LYT 110?

GRAFÈ - El nou plàstic amb infusió de gràfic, combinat amb la nova carcassa SmartFrame, ofereix l'equilibri perfecte entre rendiment, comoditat i disseny viu.

HI-TOP TECH - El contacte directe entre la llengüeta de la bota i la carcassa ofereix un suport extra per esquiar amb més confiança.

DUOFLEX - La pestanya Duo Flex permet un excel·lent equilibri i control en cada una de les parts del viratge.

SMARTFRAME - La nova construcció lligada de la carcassa està dissenyada específicament per a un rebot més dinàmic que millora enormement el rendiment de tots els esquiadors all-mountain.

PRIMA LOFT - es tracta d'un material transpirable i ultralivià que proporciona un aïllament tèrmic eficaç.

PERFECT FIT - El sistema revolucionari de personalització Perfect Fit ofereix el millor nivell de retenció, comoditat i rendiment.

FORM FIT - La fórmula Form Fit sosté el peu millor que mai amb la màxima comoditat per a un equilibri i control millorats.

En resum, aquesta bota ofereix uns nivells superiors de resposta, rebota i transferència de l'energia amb la mínima interacció; ideal per esquiar durant tot el dia en qualsevol mena de condicions amb total comoditat.

Màxim ajustament, màxima precisió i màxim nivell, amb menys esforç, gràcies a la bota Edge LYT 110.

Més informació sobre aquesta bota aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny