Notícia

Així hem esquiat avui per La Molina

Àlbum de fotografies dels esquiadors de La Molina en 'època pandèmica'

Avui a La Molina
Avui a La Molina
Perquè no volem que ens puguin dir que els esquiadors no fem bé les coses. Perquè podem esquiar o surfejar amb mascareta i no ens suposa cap problema. Perquè estem a l'aire lliure. Perquè complim. Perquè som responsables. Perquè ho estem fent bé. Són imatges d'aquest dijous a La Molina.


Com s'esquia en època de pandèmia? Com ho estem fent al Pirineu català, en aquests temps "pandèmics"? Doncs per respondre a aquestes dues preguntes res millor que apropar-nos a La Molina per captar l'ambient en època de coronavirus. I què hi hem vist? Doncs que els esquiadors portaven mascareta, o braga de muntanya, o buff. En alguns casos buff i mascareta. I pel que sembla es pot esquiar sense massa molèsties, o en tot cas les mateixes que podem tenir quan anem a fer unes compres.

No importa si pugem pel telecadira, no importa si ens parem a fer una fotografia, no importa si esperem els companys a prop del retorn del telecadira. Cap problema, ho podem fer amb civisme i responsabilitat. Estem complint. Ho estem fent bé. Per tant, als qui posen en dubte que l'esquí és una activitat de rosc o perillosa, ens poden dir on és el problema?

Les imatges que hem capturat avui a l'estació d'esquí de La Molina les podeu veure en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


68%


11%


11%


11%

28 vots