Notícia

Crèdit Andorrà inverteix en Skitude i Vasquiat

Avui també és el dia en què Skitude comença a cotitzar en borsa

Marc Bigas,David Huerva,Víctor Oliva
Els tres socis fundadors d'Skitude estan fent una molt bona feina. Autor/a: Skitude
Crèdit Andorrà inverteix en dos noves 'start-ups' a través del seu programa de suport al creixement empresarial Scale Lab Andorra. Les empreses són Skitude i Vasquiat, del sector de l’esquí i la moda respectivament.


Crèdit Andorrà ha participat a través del seu programa d’hiperacceleració empresarial Scale Lab Andorra en la inversió en dos noves start-ups, en aquest cas del sector de l’esquí i la moda, Skitude i Vasquiat.

Aquestes dues companyies se sumen a les quatre que l’entitat ja va comunicar en aquest primer any de programa, durant el qual s’han avaluat més de 350 empreses.

Skitude és una plataforma tecnològica que permet oferir serveis de digitalització a les estacions d'esquí i oferir una experiència contactless i mòbil a l'esquiador. La plataforma ofereix serveis abans, durant i després d’una jornada d’esquí.

Permet conèixer l’estat de la neu, la meteorologia i comprar forfets dins de la mateixa app. Durant la jornada d'esquí ofereix la possibilitat de navegar amb mapes interactius, fer seguiment i cronometrar l'activitat esportiva. Per a aquells que volen reviure els dies d'esquí, Skitude també incorpora una plataforma per a la comunitat on es poden geolocalitzar fotografies, participar en reptes i gamificar digitalment les jornades d'esquí.

Skitude inclou actualment més de 2.500 estacions d'esquí de tot el món. Col·labora amb Grandvalira i està present per tant en les estacions d’esquí andorranes, factor que s’ha tingut en compte des de Scale Lab Andorra per invertir en aquesta empresa. El fet de comptar amb inversors internacionals, com per exemple els fons de capital risc noruecs NorseLab e Investinor, és un altre dels elements que s’han valorat a l’hora d’invertir.

Avui també és el dia en què Skitude comença a cotitzar en borsa i ho farà a la borsa d'Oslo. Concretament ho farà a l'Euronext Growth de la capital de Noruega. Aquest és el primer mercat borsari d'Europa i el cinquè en el rànquing de borses mundials. La seu de l’empresa és a Noruega i la sortida a borsa es produeix a la capital noruega, però el centre operatiu és a Girona.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny