Notícia

Piau Engaly obre per activitats alternatives a l'esquí alpí

L'skimo o el senderisme, entre les activitats a oferir

skylodge
Skylodge, l'allotjament gestionat pel grup N'PY, va iniciar la seva temporada de neu el passat 18 de desembre Autor/a: Piau Engaly
Tot i que els remuntadors mecànics estaran tancats a França fins al mes de gener, Piau Engaly obre per a les nombroses activitats que es poden realitzar en aquesta estació d'esquí situada a l'altre costat del Túnel de Bielsa. Skylodge, l'allotjament gestionat pel grup N'PY, va iniciar la seva temporada de neu el passat 18 de desembre i es projecta com l'establiment de referència en aquesta estació per a activitats alternatives a l'esquí alpí.

Servei de recollida per als practicants d'esquí de muntanya

Una de les travessies més característiques dels Pirineus és sens dubte la que sortint de Piau ascendeix per la Vall du Badet fins a la Hourquette d'Chermantas, coll situat a 2.456 m i ja al Parc Nacional dels Pirineus per després baixar pel llarg Vall de la Gela, un descens de 1.100 m de desnivell després de 12 km de travessia.

Els esquiadors que s'allotgin al Skylodge i vulguin fer una de les considerades excursions més espectaculars dels Pirineus podran demanar aquest servei gratuït de recollida a Le Pla, petita població on finalitza aquesta vall. Així mateix i per a aquells que ho desitgin, podran contractar un guia de muntanya, així com el lloguer de l'equip de seguretat, imprescindible per escometre una travessia d'aquestes característiques.

A més aquests mateixos guies podran acompanyar a ascendir algun dels nombrosos cims de més de 3.000 m. de la zona, encara que en aquest cas es tracta d'excursions orientades a esquiadors ja molt experimentats.

Altres activitats de neu

A més de l'esquí de travessia, des del Skylodge es podran reservar altres activitats que es proposen des de la mateixa estació, com la de raquetes o trineus amb gossos. BTT i Senderisme també a l'hivern Aragounet es caracteritza per oferir espectaculars circuits de BTT al fons de la vall, és a dir en cotes baixes, a uns 1000 metres d'altitud. Cada vegada més són els que van a aquest lloc per conèixer-li el camí enmig de bosc. Com també per als esquiadors de muntanya, el Skylodge oferirà un servei gratuït de recollida per als clients allotjats que vulguin realitzar descensos en bicicleta i aptes per a tots els nivells, el mateix establiment disposa d'un espai segur per a guardar-les.

Servei de restauració

Encara que a França els restaurants i bars estaran tancats al principi fins al mes de gener, el Skylodge proposa un servei de restauració no només per als seus clients allotjats, els quals hauran de prendre els àpats en les seves habitacions, sinó també per a tots aquells que s'allotgin als apartaments de la zona o simplement vulguin passar el dia a l'estació d'esquí. El seu bufet lliure especialitzat en embotits, formatges, carns i postres es podrà recollir sota comanda només uns minuts abans.

Des del Skylodge expliquen que s'ha preparat una àmplia carta per emportar i així respondre a la demanda prevista, no només d'esmorzars i sopars sinó també d'esmorzars, i tot a un preu molt ajustat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny