Notícia

Deu dies més i Andorra obre pistes

El Govern andorrà anuncia que s'autoritzarà l'obertura de pistes al 2 de gener

Grandvalira
El Govern andorrà anuncia que s'autoritzarà l'obertura de pistes al 2 de gener Autor/a: Grandvalira
Compte enrere activat a les estacions d'esquí andorranes. El "país dels Pirineus" preveu obrir les pistes d'esquí a partir del 2 de gener.


Andorra preveu obrir les pistes d'esquí a partir del 2 de gener sempre la situació sanitària ho permeti. Així ho ha anunciat el cap de govern del Principat, Xavier Espot, en una reunió telemàtica mantinguda aquest dimarts amb el primer ministre francès. Jean Castex ha agraït la posició del país en aquest àmbit, endarrerint l'obertura de les estacions per alinear-se amb el que han fet diversos països de la Unió Europea. També s'ha convingut coordinar els protocols sanitaris respectius a partir de l'inici de la temporada. Pel que fa a les vacunes de la covid-19, tant l'Estat com França aprovisionaran Andorra d'una manera equitativa i s'espera que les primeres dosis arribin al Principat aproximadament al mateix temps que en aquests territoris.

Castex també ha assegurat que adoptarà un rol d'acompanyament per ampliar les eines de finançament d'Andorra, especialment amb el Banc Central Europeu. A més, França ha reafirmat la seva voluntat d'accelerar i facilitar les negociacions per a l'acord d'associació amb la Unió Europea, donat que l'any 2022 el país gal assumirà la seva presidència de torn durant el primer semestre.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny