Notícia

Aprofita i esquia... pel que pugui passar!

Vídeo-reportatge de la situació a pistes a les portes de Nadal


Esquiadors de l'àrea metropolitana 'atrapats' pel confinament de la Cerdanya gaudeixen de les pistes d'esquí mig buides. Els amants de l'esport blanc aprofiten l'estada perquè diuen que no saben quan podran tornar a gaudir de la neu.


Esquiadors de l'àrea metropolitana de Barcelona que s'havien desplaçat a la Cerdanya a principis d'aquesta setmana per gaudir d'uns dies d'esquí estan aprofitant "més que mai". Els amants d'aquest esport s'han trobat amb estacions mig buides i sense cap cua per agafar els remuntadors. Tots coincideixen a destacar que han volgut venir perquè, arran del confinament perimetral de la comarca, no saben quan podran tornar-hi. Els germans Cristina i Albert Martínez, veïns de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), van arribar el dia 22 i han optat per quedar-se per no perdre els diners de la reserva. El Sergi Moreu i el seu fill, de Barcelona, va arribar dilluns i volia marxar aquest dijous, però ha decidit allargar l'estada fins al dia 26.
 
La Núria Gridé, veïna de Sant Cugat del Vallès, ha explicat que va arribar a la Cerdanya el dia 22 amb una reserva d'hotel fins aquest dijous i que, ja a l'allotjament turístic, es van assabentar del tancament perimetral. Davant d'aquesta situació, ha optat per aprofitar l'estada i ha dit que tant ahir dimecres com aquest dijous ha pogut esquiar i s'ha trobat amb "molt poca gent" a l'estació de la Molina.

Mentre, el Sergi Moreu, ha explicat que va pujar a la Cerdanya el dia 22 amb el seu fill i que la seva dona havia d'arribar més endavant. Davant de la impossibilitat de fer-ho pel tancament perimetral, han decidit allargar l'estada a la Cerdanya i baixar ells a celebrar les festes a casa amb la resta de família.

Per la seva banda, l'Albert Martínez ha dit que, en finalitzar la jornada d'esquí i no poder anar a cap restaurant a dinar, l'única opció que els queda és agafar un entrepà per emportar. Bastants dels esquiadors que aquest dijous es podien veure a la Molina i Masella van arribar a la Cerdanya a principis de setmana, amb la qual cosa les noves mesures restrictives els han agafat ja a la zona. Amb tot plegat, han apostar per quedar-se i gaudir d'unes jornades d'esquí amb molt poca gent.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista