Notícia

Quines són les claus de l'èxit dels cascs i màscares de HEAD?

HEAD aposta any rere any per una tecnologia revolucionària i una innovació constant

HEAD,esquiadora,collant,botes
Quines són les claus de l'èxit dels cascs i màscares de HEAD? Autor/a: HEAD
Tecnologia revolucionària i innovació constant, les claus de l'èxit dels cascs i màscares de HEAD. La marca austríaca compta amb avenços i tecnologia revolucionària en articles de protecció perquè es pugui esquiar amb tota tranquil·litat. El material de HEAd segueix evolucionant.


Cada vegada més persones són conscients de la importància de protegir-se en les pistes. Cascos i ulleres són un must apreciat per esquiadors de tot el món, als quals els preocupa la seva seguretat i comoditat a l'hora de lliscar per les pistes, però això sí, sense perdre de vista el disseny. Lluir bé i esquiar de manera segura, ara poden anar de la mà!

head-casc-cascos-rachel-dona

Cascs

Nou punt de referència en el disseny de cascs, línies aerodinàmiques, lleugeresa i seguretat. Tot això s'esprem en la col·lecció de cascos HEAD per a la temporada 2020-21. Els cascos de HEAD  ofereixen la millor tecnologia per a adaptar-la a les necessitats i reptes de passar un dia a pistes o a la muntanya.

Aquesta és la selecció de quatre models que us poden ser del vostre interès:

Radar
Un casc de visera molt premiat i conegut per tots. Aquest 2020 va aconseguir el premi de disseny Red Dot, un dels guardons de disseny més importants del món que reconeix la qualitat i innovació en la creació de nous productes. Compta amb una visera integrada, que combina els avantatges d'usar una màscara amb les de tenir un casc de visera. La comoditat està garantida. A més, aquest casc proporciona un camp de visió sense restriccions, a la mateixa temps que ofereix protecció contra el vent i l'aigua.

head-radar-casc-alexkaiser-1

Rachel
El guardonat Rachel és un casc de visera revolucionari per a noies, proveït de visera integrada. A més, proporciona un camp de visió sense restriccions i protecció contra vent i aigua. La visera de doble lent es pot intercanviar en qüestió de segons simplement usant sivelles integrades. El nou sistema Esfera Fit assegura l'ajust perfecte i la sivella Fidlock magnètica lliga ràpidament el casc. Tant el Radar com el Rachel van guanyar el premi a millors cascs de l'any, un guardó concedit pel jurat dels PLUS X AWARD.

Rita Mips
Casc MIPS per a esquiadores entusiastes amb un innovador sistema d'ajust, estableix un nou estàndard en comoditat i ajust: ajust d'esfera. Aquest sistema envolta el cap com una gorra, oferint un ajustament homogeni, còmode i fàcil d'ajustar. A més, aquest casc porta el sistema MIPS afegit, una capa addicional de baixa fricció integrada, dissenyada per reduir moviment rotacional transferit al cervell en cas d'impacte.

Rev Mips
Aquest casc innovador estableix un nou estàndard en comoditat i ajust: ajust d'esfera. Aquest sistema pendent de patent, envolta el cap com una gorra, oferint un ajustament homogeni, còmode i fàcil d'ajustar. A més, el cas també ofereix un extraordinari sistema de seguretat. La ventilació ajustable assegura la temperatura perfecta en totes les condicions, el que completa les nombroses característiques d'aquest modern casc esportiu.

cascs-mascares-head

Màscares

Veure millor i més lluny, aquesta és la nostra principal finalitat. Perquè tots sabem que la llum alpina pot ser un gran desafiament per a la vista i a més és molt canviant. Per si no n'hi hagués prou, l'entorn en el qual esquiem, aquest mantell blanc tan desitjat, ens afecta bastant. Ulleres que ofereixen un nivell de confort excel·lent, una protecció dels ulls sense igual, funcionalitat i un estil impecable en qualsevol entorn.

Dos models

Galactic FMR copper
Ulleres tòriques per cares de mida mitjana amb lent addicional per a dies ennuvolats. Les GALACTIC FMR + tenen un disseny de lent tòrica de mida mitjana sense muntura, amb una lent doble que garanteix la més alta protecció UV i propietats antibaf. Inclouen escuma de doble densitat per a la cara amb micro pelfa i contorn de gran confort, així com una lent de recanvi per als dies ennuvolats.

Horizon 2.0
Unes ulleres all-mountain clàssiques amb lent addicional per a dies ennuvolats. Les HORIZON FMR són un projecte de col·laboració entre HEAD i els seus esportistes professionals. Entre les seves característiques, destaquen l'excel·lent protecció UV i antibaf, l'ampli camp de visió, el sistema de canvi ràpid de lents, la compatibilitat amb l'ús de casc i la cinta de silicona antilliscant. Inclouen també una lent de recanvi per a dies ennuvolats.

mascara-horizon-HEAD

Tot el material de HEAD en cascs i màscares en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny