Notícia

Bona afluència a Port del Comte

Uns 1.700 esquiadors van passar ahir per l'estació del Prepirineu

webcam,port del comte
Webcam de Port del Comte aquest matí Autor/a: Captura
Les restriccions en mobilitat i el tancament perimetral de la Cerdanya i el ripollès han ajudat a les bones dades d'afluència de visitants a d'altres estacions d'esquí del Pirineu català. És el cas de Port del Comte, que ahir dissabte va veure desfilar per les seves instal·lacions prop de 1.700 esquiadors, segons dades recollides ahir per la televisió pública catalana.


El tancament perimetral de Cerdanya i Ripollès ha portat nous esquiadors al Pirineu de les comarques de ponent. És el cas de Port del Comte, on aquests dies l'afluència està sent bona i per sobre les expectatives. En declaracions recollides ahir al telenotícies de TV3, els responsables de l'estació admeten que estan rebent més visitants dels esperats i que aquesta circumstància es deu, sobretot, a reserves de darrera hora i que aquestes s'han desviat, molt possiblement, de la Cerdanya i el Ripollès cap a aquesta estació del Prepirineu.

L'afluència és la que es correspon i està permesa segons el nombre de remuntadors i pistes obertes, és a dir, del 50%. En dades d'ahir dissabte van ser 1.700 persones per a una estació que ara com ara és oberta en un 50% d'instal·lacions i 45% de pistes. De fet la densitat d'esquiadors a pistes és baixa, segons testimonis recollits a peu de piusta per les càmeres de la televisió pública catalana, i només es nota certa afluència a l'hora de prendre els remuntadors. L'ocupació als hotels peu de pista arriba al 75%.

Pel que fa a pistes els gruixos de neu ara mateix van dels 30 als 50 cm de neu produïda i es troben oberts tots els sectors, des de Prat Donadó fins a La Bòfia, i només Estivella es troba tancat. Segons la reponsable de premsa de l'estació, Cristina Fuertes, es continua treballant en la millora i obertura de més pistes i reforçant la producció neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny