Notícia

El govern rectifica: ajut de 7.500 euros per a cada escola d'esquí

Les escoles d’esquí han facturat aproximadament menys del 3 % de tot el que haurien ingressat en circumstàncies normals

debutants,escolars,vall de nuria
Les escoles d’esquí han facturat aproximadament menys del 3 % de tot el que haurien ingressat en circumstàncies normals Autor/a: Diaridelaneu.cat
El govern català rectifica. Si fa uns dies van admetre que les escoles d'esquí quedaven al marge de les ajudes que es destinaven a la Cerdanya i El Ripollès, ahir es va confirmar que rebrien un ajut de 7.500 euros, xifra única per a cadascuna de les escoles d'esquí.


El Ripollès ha rebut amb "astorament" l'anunci del confinament municipal a tot Catalunya. La mesura, que entrarà en vigor el 7 de gener i s'allargarà deu dies, comportarà que durant aquests dies a l'estació d'esquí de Vall de Núria "només hi podran anar a esquiar els 188 habitants de Queralbs i a Vallter 2000, els 170 de Setcases". Davant això, reclamen més mesures per compensar el tancament municipal a municipis turístics i poc poblats.

Per contra el govern català ha rectificat en alguns aspectes. Si fa uns dies van admetre que les escoles d'esquí quedaven al marge de les ajudes que es destinaven a la Cerdanya i El Ripollès, ahir es va confirmar que rebrien un ajut.

7.500 euros per a les escoles d'esquí

El Govern ha anunciat que obriran un ajut de 7.500 euros per a escoles d'esquí, un sector que havia quedat fora del pla d'ajudes urgents. El conseller Tremosa ha indicat que seran per a cada escola i estaran recollides dins la mateixa convocatòria que es preveu que s’obri aquest dijous. Amb tot, Colomer ha insistit que aquesta també és una xifra "insuficient" tenint en compte que, aquest desembre, les escoles d’esquí del Ripollès i la Cerdanya han facturat aproximadament entre un 1,5% i un 2,3 % de tot el que haurien ingressat en circumstàncies normals.

Més informació relacionada: Vallter i Vall de Núria, només per a setcasencs i queralbins

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny