Notícia

Declaracions esperançadores del conseller Ramon Tremosa a Boí Taüll

A finals de mes es podria portar a terme l'Esport Blanc Escolar. Però hi ha més qüestions...

ramon tremosa,conseller
El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, parlant avui amb esquiadors a Boí Taüll Autor/a: ACN
Tremosa confia que a final de mes el confinament sigui comarcal entre setmana i els escolars puguin anar a esquiar. El conseller diu que les estacions d'esquí segueixen obertes per mantenir els llocs de treball i evitar un any en blanc.


El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha dit que confia que a finals de mes es puguin relaxar les restriccions de mobilitat contra la covid-19 i puguin passar a ser comarcals, almenys, de dilluns a divendres. El conseller ha dit que amb aquesta mesura es podria portar a terme l'Esport Blanc Escolar o altres activitats escolars a les estacions d'esquí, sempre de manera controlada. Tremosa ha explicat que les estacions d'esquí segueixen obertes, tot i que el públic potencial que aquests dies és molt reduït, per mantenir els llocs de treball i seguir amb el funcionament ordinari de l'estació, i per no passar un any "en blanc".

De visita a l'estació d'esquí de Boí Taüll, que a partir d'avui acull els campionats estatals d'Esquí de Muntanya 2021, ha destacat el bon funcionament de totes les mesures aplicades contra la covid-19, per evitar aglomeracions als remuntadors, a la cafeteria o al restaurant.

Tremosa ha recordat que aquest any "és excepcional" i la prioritat del Govern ha estat "salvar les empreses i les estacions d'esquí". Pel que fa a les estacions privades com Baqueira Beret o Masella ha explicat que la que es troba en una situació més complicada i està "més afectada" és Masella, en haver patit el confinament perimetral de la Cerdanya.

El conseller, aprofitant la visita a l'estació de Boí Taüll ha parlat de les escoles d'esquí i ha recordat que depenen de Presidència i van entrar a la convocatòria d'ajuts publicada al DOG el 7 de gener. D'aquesta manera s'espera que en trenta dies tinguin aquest ajut econòmic.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots