Notícia

Marxa enrere en la campanya de l'esquí escolar

La secretaria general de l'Esport assegura que ho havia acordat acordat amb el Departament d'educació

vallter,barquins,escolars
Marxa enrere amb la campanya de l'esquí escolar Autor/a: Diaridelaneu.cat
Educació diu que les sortides fora del municipi estan "restringides", la qual cosa no permet fer l'Esport Blanc Escolar. Des de la secretaria general de l'Esport afirmen que hi ha un acord amb el Departament per dur a terme aquest programa.


estudiants-setmana-blanca-la-molina
Marxa enrere en la campanya de l'esquí escolar (Foto: DDLN).

El Departament d'Educació ha informat aquest divendres que les sortides escolars fora del municipi estan "restringides" ara per ara, "fins a una nova resolució que en contempli les condicions". Això afectaria el desenvolupament del programa Esport Blanc Escolar, que segons la secretaria general de l'Esport ha d'arrencar el pròxim dimarts després d'haver-ho acordat, han assegurat, amb aquesta conselleria. De fet, des de l'àrea d'Esports del Govern ja se n'havia informat d'aquesta decisió als diversos Consells Esportius, els quals gestionen aquesta activitat. Des d'Educació asseguren que estan treballant amb Salut "per valorar la possibilitat d'autoritzar" aquest tipus de sortides "en el moment que les condicions de la covid-19 ho permetin".

En un comunicat d'Educació enviat a les escoles, el departament ha volgut desmentir les informacions que apuntaven que aquest divendres es farien arribar "noves instruccions" sobre activitats que impliquen mobilitat fora del municipi. A més, han afegit que l'actual confinament té com a objectiu restringir els desplaçaments i que la seva intenció és que, quan en un futur s'autoritzin les sortides curriculars en horari lectiu, aquestes no impliquin pernoctació i es garanteixin els grups estables de convivència d'acord amb el Pla Sectorial del curs 2020-21.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny