Notícia

Andorra sí que aconsegueix posar en marxa l'esquí escolar

Avui els escolars andorrans han iniciat la campanya complint amb tots els protocols sanitaris

monitor,professor,alumnes
Andorra sí que aconsegueix posa en marxa l'esquí escolar. Imatge d'arxiu DDLN. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Tot i que amb una setmana de retard per la necessitat de complir amb els protocols sanitaris de seguretat, avui dilluns ha començat la campanya de l’esquí escolar a Andorra. A Catalunya, per contra, la conselleria d'Educació va descartar el seu inici previst per aquesta setmana.


El ministeri d'Educació del Principat d'Andorra i les estacions d'esquí del país, s'han posat d'acord i han treballat conjuntament per iniciar aquesta activitat tot garantint la seguretat sanitària per evitar contagis. Els alumnes només es treuen la mascareta per menjar i sempre estan amb el seu grup de convivència, segons ha informat avui en una crònica la ràdio-televisió andorrana.

El retard d'una setmana ha estat necessari per assegurar-re que l'activitat es farà seguint els protocols, ja que s'havia de consensuar les condicions amb les estacions d'esquí, habilitar les sales de pic-nic i altres qüestions. Fins al 22 de març hi haurà set jornades d'esquí escolar en esquí alpí i una d'esquí de fons. Els alumnes de segona ensenyança concentraran tota l'activitat en una sola setmana.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny