Notícia

Les vendes de tèxtil d'esquí es redueixen a Europa

Un 9% menys en el període que va d’octubre de 2019 a setembre de 2020

Masella,esquiadora,head,napapijri
Les vendes de tèxtil d'esquí es redueixen en un 9%. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
El mercat de l'esquí afronta una situació complexa a causa del coronavirus. A banda que l'activitat s'ha vist aturada per la pandèmia i les restriccions imposades per les autoritats en els diferents països, el tèxtil per a la pràctica d'esports d'hivern mostra una tendència a la baixa, segons les dades recollides per NPDSportsTrackingEurope i que han estat difoses pel digital DiffussionSport.

Una pèrdua de facturació d'un 9%

Les dades de la consultora, referits als principals 5 mercats europeus (Alemanya, Gran Bretanya, França, Itàlia i Espanya), denoten una pèrdua de facturació d'un 9% en l'últim període analitzat, que va des d'octubre de 2019 a setembre de 2020. 

NPDSportsTrackingEurope afirma, així mateix, que el tèxtil d'esquí concentra al voltant del 4% del total de les peces esportives que es comercialitzen a l'àrea geogràfica ressenyada.

Segons la consultora, la caiguda de facturació és generalitzada a tots els països i assenyala que mercats com l'espanyol, el britànic i l'italià presenten una caiguda de doble dígit i, per tant, per sobre de la mitjana dels principals països del continent.

El mercat alemany concentra al voltant d'un 45%

El país que més factura reuneix d'aquests cinc continua sent Alemanya. Les vendes al mercat germànic concentren al voltant d'un 45% d'Europa. A continuació hi ha el mercat francès.

A Espanya, el tèxtil d'esquí concentra el mateix percentatge que en l'àmbit europeu; és a dir, que suposa un 4% del total del tèxtil esportiu comercialitzat dins el país.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny