Notícia

Núria Pau, demà al gegant de Kronplatz

Objectiu: classificar-se dins del top 30 i aconseguir així punts de Copa del Món

Núria Pau
Núria Pau estarà en pista demà al gegant de Kronplatz Autor/a: Agència Bewolfish
L’esquiadora alpina catalana lluitarà demà a Itàlia per a classificar-se dins del top 30 i aconseguir així punts de Copa del Món.


L’esquiadora catalana, Núria Pau, tornarà a ser la única esquiadora femenina de l'Estat espanyol en competir a la Copa del Món de Gegant que se celebrarà demà al matí a Kronplatz, Itàlia.

Es tracta d’una pista difícil però Núria Pau l’afronta confiada després dels entrenaments dels últims dies i el que ha pogut fer avui a la mateixa pista. El pronòstic per demà és de fred i sol, condicions favorables per a poder aconseguir el seu objectiu: entrar dins del top 30 a la primera màniga, ja que són les úniques esquiadores que faran la segona màniga, i així endur-se punts de Copa del Món. Es podrà seguir en directe l’actuació de les 30 primeres esquiadores per Eurosport i la de les altres esquiadores per Eurosport Player.

“He entrenat molt bé en els últims dies, tinc molt bones sensacions. Aquests dies he entrenat amb neu dura i estic contenta de com he estat esquiant. Demà ho donaré tot per entrar dins del top 30. Estic preparada i confiada”, apunta Núria Pau.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots