Notícia

Regalem 1 casc de HEAD Radar per a home

En combinació sorteig La Grossa del divendres dia 5 de febrer de 2021

regal,head,casc,radar
Aquesta setmana al Diaridelaneu regalem un casc Radar de HEAD Autor/a: Diaridelaneu.cat
El regal d'aquest casc es farà entre els primers 99 participants "home" que deixin el seu únic comentari sota aquest article i ens expliquin molt breument per quin motiu fan ús de casc. Les bases per al regal del casc per dones model Rachel es publicaran divendres vinent. Us expliquem com funciona.


head-radar-casc-alexkaiser-1

Iniciarem el febrer amb dos regals. Des de Diaridelaneu i HEAD et convidem a participar en en aquesta proposta de regal de dos cascs de HEAD, un casc model Radar per a home i un casc model Rachel per a dona.
 

Què cal fer per aconseguir aquest regal?

Comencem amb el casc d'home, el model Radar. El regal es farà a un dels nostres lectors de la pàgina. I funciona de la següent manera.

Casc model Radar Home
 
A partir del moment que publiquem aquesta notícia, avui divendres 29 de gener de 2021, heu de deixar un comentari breu i simpàtic al peu del text, en el qual volem que ens expliqueu què és el que us motiva més en l'ús del casc: Potser la seguretat? Per no passar fred? Una qüestió d'estètica? O per posar-hi la go-pro?

Sigueu originals, sintetitzeu i feu rutllar la creativitat dels vostres neurones a les quals us convidem a cuidar i per això, quan pugeu a pistes, volem que les protegiu amb un casc.

Però, compte, només admetem un sol comentari per persona. Heu d'entrar el vostre correu electrònic en el formulari i l'haureu de validar uns segons després un cop rebeu l'enllaç de validació a la mateixa adreça de correu que hàgiu fet servir.
(Ens reservem la possibilitat d'eliminar els segons, tercers... comentaris del mateix autor i correu electrònic deixats sota el post. En cap cas seran comptabilitzats a l'hora d'escollir el guanyador).

A cada comentari se li adjudicarà un número, que serà correlatiu a la seva participació en el post. És a dir, el qui faci el primer comentari se li adjudicarà el número 01, el qui faci el segon se li adjudica el 02, i així successivament fins a arribar al límit de 100 comentaris, adjudicant el número 00 al qui faci el comentari número 100. Fàcil, oi? Els comentaris que superin la correlació del número 100 quedaran exclosos, així que doneu-vos pressa a participar-hi!

I un cop deixat el comentari, qui s'emporta aquest casc?

Molt senzill. El regal serà per al número de comentari (amb correu electrònic verificat) que coincideixi amb les dues darreres xifres (desena + unitat) de la primera combinació guanyadora del sorteig de La Grossa del divendres 5 de febrer de 2021.

Si no s'arriba a un mínim de 100 comentaris i succeeix que els dos darrers números del sorteig de La Grossa de Nadal superen la xifra dels comentaris que s'han anat incorporant al peu de l'article, aleshores la combinació guanyadora serà la antepenúltima i penúltima (centena + desena). Si tampoc fos la guanyadora, aleshores es posposaria una setmana més en les mateixes condicions.

Farem públic el guanyador el 6 de febrer de 2021, al qual informarem en públic al mateix diari i se li notificarà al mateix correu electrònic amb el qual hagi validat el seu comentari. Un cop notificat s'haurà de posar en contacte telefònic amb el número de telèfon que li facilitarem per verificar-ne nom, cognoms, gènere i adreça d'enviament del casc. Si ho prefereix també el pot passar a recollir per Puigcerdà.

Important

L’organització del Diaridelaneu es reserva el dret de fer els canvis que cregui oportuns abans, durant o en acabar aquesta acció.
Aquest primer regal va destinat a homes i per tant demanem que se n'abstinguin de participar-hi dones, per a les qual el sorteig serà activat de nou amb un altre post el proper divendres dia 5 de febrer.
Vinga som-hi, espavileu a deixar el comentari per estar entre els 100 primers!

Casc model Rachel Dona

Esquiadores o snowboarders: atentes al Diaridelaneu el dia 5 de febrer, quan publicarem les bases.

Com assabentar-se dels sortejos del Diaridelaneu.cat?

Si voleu ser dels primers a assabentar-vos dels nostres sortejos, apunteu-vos al nostre Butlletí.

Comentaris

5-10-20-tots
1
-
2
-
3
-
4 >
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny