Notícia

La Comapedrosa Andorra World Championships obre inscripcions per a voluntaris

Els inscrits rebran formacions de diferents tipus a més de material

Alba de Silvestro,arinsal
La Comapedrosa Andorra World Championships obre inscripcions per a voluntaris Autor/a: Vallnord Pal-Arinsal
Andorra acollirà de l’1 al 6 de març els Campionats del Món d’Esquí de Muntanya ISMF, Comapedrosa Andorra, i demà obrirà a partir de demà a les 9 hores del matí les inscripcions per a ser voluntari. Els inscrits rebran formacions de diferents tipus a més de material.


Andorra rebrà la 2a edició dels Campionats del Món d’Esquí de Muntanya ISMF, Comapedrosa Andorra. Un any més, l’esdeveniment organitzat per la Federació Andorrana de Muntanyisme conjuntament amb Vallnord-Pal-Arinsal, necessita aproximadament un total de 150 voluntaris per al seu funcionament habitual.

Aquesta edició, que es durà a terme del 1 al 6 de març del 2021 i seguirà mantenint la ubicació al sector d’Arinsal. Les curses tindran lloc durant tota la setmana amb data d’inici el dia 2 de març amb la Sprint Race, el dia 3 de gener la Relay Race i com sempre també tindran lloc les dues tradicionals proves de la Comapedrosa Andorra: l’endemà, el dijous 4 de gener, la Vertical Race i finalment el tancament dels Campionats del Món es farà amb la Individual Race, una de les proves més intenses. Com ja es tradició, elsrebran d’obsequi la vestimenta necessària d’aquesta edició.

Per a poder inscriure’s com a voluntari, les persones podran fer-ho des del formulari que estarà disponible al web comapedrosaandorra.com a partir de demà dia 29de genera les 9 hores del matí.

Més informació sobre la Copa del Món d’Esquí de Muntanya ISMF
www.comapedrosaandorra.com
www.fam.ad
www.vallnordpalarinsal.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


74%


11%


11%


5%

19 vots