Notícia

Nevada a la vista que pot ser important al vessant nord

Gruixos de fins a 50 cm a la Val d'Aran, Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Andorra i Capcir

prediccions,skipass
Nevada a la vista que pot ser important al vessant nord Autor/a: Captura
S'apropen dies moguts, amb neu i fred, amb canvis que començaran avui dèbilment i aniran a més fins al diumenge. Dilluns arrenquen de nou les precipitacions. Els gruixos de neu acumulats fins dilluns poden arribar als 50 cm al vessant nord del Pirineu. Al vessant sud la nevada serà més feble, però es poden arribar a gruixos d'entre 15 i 25 cm. Cota de neu propera als 1300 al vessant sud i 900 al vessant nord.


S'apropen dies moguts, amb neu i fred, amb canvis que començaran avui dèbilment i aniran a més fins al diumenge. Cotes de neu que començaran altes però que aniran baixant conforme avancem en el calendari fins a dilluns, i és que aquest dia arrenquen de nou les precipitacions.

Els gruixos de neu acumulats fins dilluns poden arribar als 50 cm al vessant nord del Pirineu. Al vessant sud la nevada serà més feble, però es poden arribar a gruixos d'entre 15 i 25 cm. La cota de neu començarà sent molt alta però al llarg del cap de setmana aniran baixant de forma progressiva, quedat-se propera als 1300 al vessant sud i 900 al vessant nord. S'espera vent fort als cims del Pirineu.

Plànol de gruixos de neu d'Skipass

El plànol de gruixos de neu que hem publicat a l'encapçalament de l'article s'ha obtingut via l'aplicació de precipitació de neu usada per Skipass. Podeu consultar la previsió d'aquest model, que és d'actualització constant, fent ús de la seva aplicació. El localitzareu dins el web, a l'apartat de meteorologia, que permet consultar dia a dia la previsió de precipitacions zonificades i l'acumulació de neu, tant senzill com fent ús del ratolí sobre el calendari que se situa sota el plànol de previsió meteorològica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista