Notícia

A diaridelaneu.cat canviem el sistema de comentaris

Abandonem el pluggin de Facebook i tornem al sistema previ, però amb verificació

ordinador,pantalla,diaridelaneu
Abandonem el pluggin de Facebook i tornem al sistema previ, però amb verificació Autor/a: Diaridelaneu.cat
Tornem enrere amb el sistema usat per deixar comentaris al peu de les notícies del diaridelaneu, però amb alguns canvis respecte al model que ja s'havia usat. Així, si des de feia un parell d'anys, en concret el març de 2018, vam implementar un sistema de comentaris a les nostres notícies mitjançant un pluggin de Facebook, amb el qual es facilitava la participació i la identificació, ara es pot dir que tornem al sistema original. Però amb alguns canvis, que tot seguit us expliquem.

El cas és que recuperem el sistema de comentaris antic, però que, un cop realitzat el comentari i deixat sota la notícia, ens caldrà verificar de nou amb el correu electrònic amb el qual ens hàgim identificat.

Aquest canvi ens permetrà dependre menys de les xarxes socials, que si bé en algunes qüestions com la difusió de continguts són de gran importància, per contra suposa alguns problemes legals per altres temes com ara la participació en propostes de regals i sortejos.

Com tots els canvis aquests sempre generen Pros i contres, però creiem que de cara a les millores que volem fer al diari en els mesos que venen aquesta és una de les qüestions que eren del tot necessàries.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny