Notícia

Es posposa la 42a Marxa Beret

Es buscarà una possible alternativa perquè els corredors federats puguin realitzar la prova

marxa,beret
Es posposa la 42a Marxa Beret a causa de la crisi sanitària de la COVID-19 Autor/a: Fototur
Es posposa la 42a Marxa Beret a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. La tradicional cursa popular no es podrà celebrar enguany a causa de la pandèmia, no obstant això, es buscarà una possible alternativa perquè els corredors federats puguin realitzar la prova i que la seva temporada no es vegi tan afectada, però sempre dependrà de la situació sanitària del moment.


El Conselh Generau d’Aran ha decidit posposar la celebració de la 42a Marxa Beret, que hauria de realitzar-se el primer cap de setmana del mes de febrer, a causa de l’actual situació sanitària.

“La Marxa Beret no es pot celebrar en les mateixes condicions en les quals s’ha celebrat fins ara perquè cal limitar al màxim el contacte entre les persones”, afirmava el conseller d’Esports, Héctor Manero, afegint que: “busquem possibles solucions per a intentar donar opcions als esportistes federats que obtenen punts d’aquesta competició, que enguany havia de tornar a ser el Campionat d’Espanya d’esquí de fons i que forma part del calendari FIS de Llarga Distància”.

Per part seva, el també conseller d’Esports, Amador Marquès, assegurava que: “en cas de dur a terme la competició per als esquiadors i esquiadores federats, se seguirien totes les mesures que ja va establir la RFEDI en el seu protocol COVID-19 per a les competicions que es duen a terme en la temporada 2020-21 però, en tot cas, la realització o no d’aquesta prova dependrà sempre de la situació sanitària del moment”.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny