Notícia

Núria Castán competirà al Freeride World Tour d'Arcalís

Se celebrarà del 20 al 26 de febrer a Arcalís

nuria castan,snowboard
Núria Castán estarà present al Freeride World Tour d'Arcalís Autor/a: Arxiu
Després d’aconseguir ser la quarta millor forapista de snowboard del món en el seu primer any, l'única rider catalana i espanyola del Tour està preparada per competir “a casa”.


Núria Castán, rider de l'equip internacional de Head Snowboard, ja està preparada per afrontar la primera cursa del Freeride World Tour que se celebrarà del 20 al 26 de febrer a Ordino-Arcalís, Andorra. Es tracta de la competició de màxim nivell mundial de freeride i en la que l'any passat, en el seu any rookie, Núria Castán va aconseguir el quart lloc internacional.

Castán ha declarat que "tinc moltes ganes de competir de nou a Andorra. Vaig estar unes temporades entrenant a Arcalís, la veritat que és un lloc on tinc molts moments a la muntanya. Andorra està bastant a prop de casa i és una forma de veure la meva família i amics als Pirineus. Afronto la primera
cursa del Tour amb molta il·lusió".

L'organització del Freeride World Tour fa mesos que treballa al Tour d'aquest any perquè pugui realitzar-se tenint en compte les limitacions de la situació actual. En general, el circuit compta amb 5 competicions en diferents localitzacions del món, però a causa de la pandèmia el circuit ha sofert algunes modificacions com les cancel·lacions de les competicions del Japó i el Canadà, les competicions es traslladaran a Europa per facilitar així la consecució de les mateixes sempre tenint en compte les restriccions pertinents de cada país. De moment, a més d'Andorra, estan confirmades les competicions de Fieberbrunn, Austria que està previst que es celebri del 6 al 12 de març, i del 20 al 28 de març el Xtreme Verbier, Suïssa. En aquesta última tindrà lloc la final.

A més, el FWT ha anunciat una novetat molt interessant i és que tots els esdeveniments del FWT seran retransmesos en directe al seu canal de Youtube i pàgina web: www.freerideworldtour.com.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny