Notícia

Aire per a una temporada que s'ofega

El Govern planteja el confinament comarcal a partir del 7 de febrer

masella,snowboard
Aire per a una temporada que s'ofega Autor/a: Masella
El Govern planteja el confinament comarcal i allargar una hora l'obertura de la restauració a l'hora d'esmorzar i dinar. Aquest dijous al matí hi ha una reunió del Procicat per acabar-ho de decidir.


El Govern planteja passar del confinament municipal al comarcal i també allargar una hora l'obertura de la restauració en els dos torns que actualment estan permesos, el d'esmorzar i el de dinar. Per tant, bars i restaurants podrien obrir ara de 7.30 a 10.30 i de 13 a 16.30, segons ha avançat Rac 1 i han confirmat a l'ACN fonts del Govern. Aquest dijous al matí està prevista una nova reunió del Procicat per acabar de decidir les mesures que regiran a partir del proper dilluns. El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ja va apuntar que serien de continuïtat, però amb petites obertures.

Aire per a una temporada que s'ofega
 
En cas de confirmar-se que el confinament passa a ser comarcal la nova situació seria beneficiosa per a la temporada de neu. Tot i no ser la solució ideal el canvi permetria reactivar certa activitat econòmica en alguns sectors del turisme d'hivern. Hi ha confiança amb què passant d'un canvi municipal a un de comarcal es pugui recuperar la campanya d'esquí escolar a partir del 7 de febrer, una activitat que tot i no ser un gran motor, com a mínim permetria certa activitat econòmica en estacions d'alpí i nòrdic, escoles d'esquí, transport i lloguers de material.

A més, les estacions podrien incrementar el gruix de clients, que ara mateix queda limitat als residents en el mateix on se situa l'estació.Faltarà, però, que el Procicat admeti aquests canvis i això dependrà de si l'evolució de la pandèmia ho permet.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny