Notícia

Aire per a una temporada que s'ofega

El Govern planteja el confinament comarcal a partir del 7 de febrer

masella,snowboard
Aire per a una temporada que s'ofega Autor/a: Masella
El Govern planteja el confinament comarcal i allargar una hora l'obertura de la restauració a l'hora d'esmorzar i dinar. Aquest dijous al matí hi ha una reunió del Procicat per acabar-ho de decidir.


El Govern planteja passar del confinament municipal al comarcal i també allargar una hora l'obertura de la restauració en els dos torns que actualment estan permesos, el d'esmorzar i el de dinar. Per tant, bars i restaurants podrien obrir ara de 7.30 a 10.30 i de 13 a 16.30, segons ha avançat Rac 1 i han confirmat a l'ACN fonts del Govern. Aquest dijous al matí està prevista una nova reunió del Procicat per acabar de decidir les mesures que regiran a partir del proper dilluns. El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ja va apuntar que serien de continuïtat, però amb petites obertures.

Aire per a una temporada que s'ofega
 
En cas de confirmar-se que el confinament passa a ser comarcal la nova situació seria beneficiosa per a la temporada de neu. Tot i no ser la solució ideal el canvi permetria reactivar certa activitat econòmica en alguns sectors del turisme d'hivern. Hi ha confiança amb què passant d'un canvi municipal a un de comarcal es pugui recuperar la campanya d'esquí escolar a partir del 7 de febrer, una activitat que tot i no ser un gran motor, com a mínim permetria certa activitat econòmica en estacions d'alpí i nòrdic, escoles d'esquí, transport i lloguers de material.

A més, les estacions podrien incrementar el gruix de clients, que ara mateix queda limitat als residents en el mateix on se situa l'estació.Faltarà, però, que el Procicat admeti aquests canvis i això dependrà de si l'evolució de la pandèmia ho permet.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny