Notícia

L'Skimo, protagonista d'aquesta temporada a la App Skitude

Estem vivint una temporada d'esquí atípica, però així i tot marcada per l'esport, la muntanya i la neu a gran part del món.

skitude
L'Skimo, protagonista d'aquesta temporada a la App Skitude Autor/a: Skitude
Segons les dades que ha recollit la App Skitude, incloent-hi les més de 100 aplicacions compatibles amb Skitude, es pot afirmar que en aquesta temporada, en comparació a l'anterior 2019-2020, s'han augmentat
significativament les activitats registrades d'esquí de muntanya (un 42%), esquí de fons (un 92%) i de raquetes de neu (un 11%).

post-skimo-days-feb2021-ca%20%281%2

L'important increment d'aquestes activitats ha estat conseqüència principalment a la situació de pandèmia que estem vivint. I de l'afany de la gent de practicar esport de manera individual, en un entorn segur i a l'aire lliure. També, cada vegada més la gent vol viure experiències en un entorn natural i únic, i aquest tipus d'activitats esportives són ideals.

Aquesta temporada d'hivern ha portat moltes dificultats a les estacions de muntanya i a la pràctica tradicional de l'esquí i el surf de neu, fent que aquest tipus d'activitats hagin disminuït segons les nostres dades. Així i tot, els aficionats de la neu i l'outdoor han sabut adaptar-se a aquesta nova situació per a continuar gaudint dels esports d'hivern.

post-skimo-days-feb2021-tracker-NOU

No obstant això, cal recordar que per a la pràctica d'aquesta mena de disciplines d'una forma sana i segura, és fonamental conèixer bé l'entorn, disposar del material necessari i d'una bona tècnica. Des de Skitude animem a registrar les activitats amb l'app i interactuar amb la comunitat.

Com a al·licient, podeu seguir a aquells usuaris que comparteixen les seves activitats d'esquí de muntanya, raquetes o esquí de fons en la teva zona. Sempre serà una bona manera d'inspirar-se per a les sortides a la muntanya.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny