Notícia

Torna la nocturna de La Rabassa

La_Rabassa,nordic,cursa,nocturna
Torna la nocturna de La Rabassa Autor/a: La Rabassa
L'Estació d'esquí nòrdic de La Rabassa acull aquest dissabte 13 de febrer la Cursa nocturna en relleus per parelles mixtes al Prat de Conangle. La cursa és organitzada pel NEC, Nòrdic Esquí Club. Es tracta d'una tradicional competició amb finalitat lúdica que es feia anys enrere a l'estació i que s'ha volgut recuperar per la seva essència popular.

La cursa començarà a les 19 h, seguint totes les mesures de seguretat i directrius marcades pel ministeri de Salut. Pel que fa als detalls tècnics, es tracta d'una cursa de relleus per parelles, on cadascuna haurà de realitzar 4 voltes al recorregut establert en estil lliure (2 voltes per component de manera alterna).

La sortida es farà en massa, respectant els distanciaments de 2 metres, a la part alta de Prat de Conangle i els relleus es faran a la mateixa zona. L'ús de la mascareta és obligatori, excepte durant els moments d'esforç físic. Pel format de la cursa no permetrà l'accés a la zona de competició al públic, ni al lliurament dels premis. Així, únicament tindran accés al Prat de Conangle els esportistes participants i l'equip tècnic.

Les inscripcions encara es poden fer en línia fins al divendres a mitjanit a la web del centre esportiu de Sant Julià de Lòria.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny