Notícia

Cancel·lada la Sportiva Andorra Skimo

El govern andorrà, juntament amb els organitzadors i els diferents patrocinadors, ha decidit posposar la cursa fins l'any que ve

Skimo,Andorra
Cancel·lada la Sportiva Andorra Skimo Autor/a: La Sportiva Skimo Andorra
Males notícies per al món de les competicions i l'esport professional. Després de diverses setmanes de negociacions entre el govern andorrà, els organitzadors i els responsables de les diferents marques patrocinadores, s'ha pres la decisió de cancel·lar La Sportiva Andorra Skimo, que havia de celebrar-se els propers 20 i 21 de febrer, i posposar la seva celebració fins al 2022.

La salut per davant de tot

La decisió, tot i que gens senzilla, ha estat presa amb criteris sanitaris, prioritzant la salut dels corredors i els habitants d'Andorra per sobre de tota la resta d'aspectes. Tot i que els organitzadors s'havien encarregat de desenvolupar un protocol de sanitat per garantir les màximes mesures de contenció de virus, a última hora un repunt de casos al Principat ha fet que els màxims responsables de sanitat de país consideressin oportú cancel·lar l'esdeveniment.

"Ha estat una decisió difícil però prudent", ha declarat Gemma Rodríguez, responsable de màrqueting de La Sportiva Spain. "Donada la complicada situació, la nostra prioritat és garantir el benestar i la bona salut dels participants. Per sobre de tot, per sobre de les ganes que tenim de córrer, esquiar i viure la muntanya, cal posar la salut i la responsabilitat".

La Sportiva Andorra Skimo tornarà el 2022 amb més força que mai

Aviat farà un any de l'inici de la pandèmia i les restriccions, i el món de les competicions "normals", amb públic, ambient i exuberant passió pels esports de muntanya, s'ha convertit en un record distant i llunyà. Les poques competicions que es continuen celebrant avui dia, caracteritzades pels pocs dorsals, les sortides amb mascareta i les arribades sense públic, fan un esforç enorme per mantenir viu l'esperit de l'esport i la competició, tot i ser una ombra del que eren en edicions passades.

"Tots aquests contratemps no fan més que reforçar la nostra convicció amb l'Andorra Skimo", ha dit Rodríguez. "És una carrera que estimem especialment i de la qual ens sentim orgullosos enormement de formar part. Si no la podem fer ara, la farem l'any que ve, i prometem tornar amb més energia i més ganes de foquejar que mai".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista