Notícia

Les estacions andorranes volen captar esquiadors espanyols

Objectiu: turistes de comunitats autònomes hi ha més mobilitat que a Catalunya

soldeu
Les estacions andorranes volen captar esquiadors espanyols Autor/a: Grandvalira
Moviment a Andorra: les pistes d'esquí andorranes decidiran si aixequen suspensions temporals en funció de la reunió entre Ski Andorra i el Govern. Aquest dijous decidiran si obren les pistes als turistes espanyols que no estiguin afectats per les restriccions de mobilitat i es puguin desplaçar al Principat.


Ski Andorra demanarà a l'executiu andorrà que els turistes espanyols de comunitats autònomes en què es permet la mobilitat puguin esquiar al Principat.

Una proposta que des de les estacions andorranes creuen que permetrà millorar la complicada situació econòmica d'una temporada atípica i que està previst que es tracti aquest dijous en una reunió amb el Govern.

Actualment els forfets són només per als residents a Andorra

Recordem que, encara que no hi ha restriccions estrictes de mobilitat amb França, el Govern va decidir que no es podia admetre esquiadors francesos per solidaritat amb el país veí, que manté les seves pistes d'esquí amb els remuntadors tancats. En el cas dels espanyols, a causa de les limitacions de mobilitat que hi ha a la majoria de les comunitats autònomes han arribat en nombre reduït, i és cert que, encara que els forfets són per a residents també s'han vist vehicles amb matrícula espanyola als aparcaments dels peu de pista.

Segons informen diversos mitjans andorrans, Ski Andorra vol que els forfets s'obrin més enllà dels residents de manera oficial i demanarà que es permeti l'accés als remuntadors de les estacions d'esquí als turistes espanyols de comunitats sense restriccions de mobilitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny