Notícia

Vídeo. Així està Masella l'11 de febrer de 2021

La campanya de l'Esport Blanc Escolar ha començat i ha donat "oxigen" al món de la neu


Aquesta setmana ha començat la campanya de l'Esport Blanc Escolar a les estacions catalanes. Aquest és l'ambient que avui hem trobat a Masella. Per fi una mica d'oxigen per al món de la neu: alguns professors d'esquí ja han començat a treballar, els remuntadors ja van una mica més plens i els lloguers d'esquí i empreses de transport també han vist incrementar els seus serveis. Estem lluny, molt lluny de la normalitat, però com a mínim podem veure una mica d'alegria a pistes després de setmanes d'un ambient trist i comptats esquiadors a les estacions.


Sol, aire fresc, bona neu i una mica més d'ambient que no pas fa només una setmana enrere: així és com ens hem trobat avui Masella. I és que aquesta setmana ha començat la campanya de l'Esport Blanc Escolar a les estacions catalanes i les escoles de les comarques del Pirineu han començat a visitar les pistes d'esquí. Fins a finals de març, gairebé 1.700 alumnes de 3r i 4t de primària de 44 escoles de nou comarques, aniran passant per les estacions d'alpí i nòrdic del Pirineu català.

La campanya de l'esquí escolar ha portat una mica d'oxigen al món de la neu. Així, alguns professors d'esquí han començat a treballar aquesta setmana i els remuntadors, fins ara molt buits i amb poca feina, ja van una mica més plens. Les botigues de lloguers d'esquí i les empreses de transport segurament també han vist incrementar els seus serveis. Val a dir, però, que estem lluny, molt lluny de la normalitat i fins i tot alta afluència que se suposa hi hauria en un febrer normal encara que sigui un dia laborable. Després de setmanes de veure un ambient força trist i esquiadors comptats, per fi podem veure una mica d'alegria a pistes de les estacions del Pirineu català. Que duri i si és possible que s'incrementi pel bé de tots.

I recordeu, aquest any esquiem amb mascareta, guardant distància als accessos als remuntadors i, també important, pugem en silenci pels telecadires i teleesquís. No us perdeu el nostre vídeo de la vista d'avui a Masella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny