Notícia

Vídeo. Així està Masella l'11 de febrer de 2021

La campanya de l'Esport Blanc Escolar ha començat i ha donat "oxigen" al món de la neu


Aquesta setmana ha començat la campanya de l'Esport Blanc Escolar a les estacions catalanes. Aquest és l'ambient que avui hem trobat a Masella. Per fi una mica d'oxigen per al món de la neu: alguns professors d'esquí ja han començat a treballar, els remuntadors ja van una mica més plens i els lloguers d'esquí i empreses de transport també han vist incrementar els seus serveis. Estem lluny, molt lluny de la normalitat, però com a mínim podem veure una mica d'alegria a pistes després de setmanes d'un ambient trist i comptats esquiadors a les estacions.


Sol, aire fresc, bona neu i una mica més d'ambient que no pas fa només una setmana enrere: així és com ens hem trobat avui Masella. I és que aquesta setmana ha començat la campanya de l'Esport Blanc Escolar a les estacions catalanes i les escoles de les comarques del Pirineu han començat a visitar les pistes d'esquí. Fins a finals de març, gairebé 1.700 alumnes de 3r i 4t de primària de 44 escoles de nou comarques, aniran passant per les estacions d'alpí i nòrdic del Pirineu català.

La campanya de l'esquí escolar ha portat una mica d'oxigen al món de la neu. Així, alguns professors d'esquí han començat a treballar aquesta setmana i els remuntadors, fins ara molt buits i amb poca feina, ja van una mica més plens. Les botigues de lloguers d'esquí i les empreses de transport segurament també han vist incrementar els seus serveis. Val a dir, però, que estem lluny, molt lluny de la normalitat i fins i tot alta afluència que se suposa hi hauria en un febrer normal encara que sigui un dia laborable. Després de setmanes de veure un ambient força trist i esquiadors comptats, per fi podem veure una mica d'alegria a pistes de les estacions del Pirineu català. Que duri i si és possible que s'incrementi pel bé de tots.

I recordeu, aquest any esquiem amb mascareta, guardant distància als accessos als remuntadors i, també important, pugem en silenci pels telecadires i teleesquís. No us perdeu el nostre vídeo de la vista d'avui a Masella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Personalitzem les fundes protectores des de la primera unitat''
Jaime Aranguren Bernal Fabricant fundes protectores de màscares

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


71%


14%


7%


7%

14 vots