Notícia

Andorra continua negociant la venda de forfets a esquiadors espanyols

La porta a vendre forfets continua oberta però a l'espera d'una reunió amb França

telecabina,arcalis
Andorra continua negociant la venda de forfets a esquiadors espanyols. Arcalís en una imatge d'arxiu. Autor/a: Arcalís
Sense canvis: les pistes d'esquí andorranes es mantindran tancades per als turistes espanyols, segons informa la ràdio televisió pública del país. En canvi, altres mitjans expliquen que encara s'està negociant. Així doncs s'està a l'espera d'una reunió amb França per saber quina és la seva valoració.


Sense canvis: les pistes d'esquí andorranes es mantindran tancades, de moment, per als turistes-esquiadors espanyols. S'està a l'espera d'una reunió amb França per saber quina és la seva valoració. L'objectiu és fer un front comú i evitar malentesos amb els territoris veïns. Aquesta és la conclusió que s'ha extret de la reunió que va tenir lloc ahir dijous tarda entre l'executiu andorrà, els comuns i l'associació Ski Andorra. Segons informa avui la ràdio televisió andorrana, el Govern ha deixat clar que l'objectiu és fer un front comú i evitar empitjorar les relacions institucionals amb els països veïns. Ski Andorra havia proposat vendre forfets als turistes espanyols davant la relaxació de les restriccions en algunes comunitats autònomes espanyoles.

Per contra el Diari d'Andorra informa avui que la porta a vendre els forfets no està tancada. En l'edició digital s'explica que la resposta definitiva per part de l’executiu andorrà serà dilluns vinent i és que s’estan fent gestions diplomàtiques i informatives per explicar quina és la situació sanitària del país.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny