Notícia

Vídeo. Així està La Molina el 15 de febrer de 2021

Pistes i remuntadors al 45% i bona neu en cotes altes


Iniciem setmana visitant La Molina. La campanya de l'Esport Blanc Escolar està en marxa a les estacions catalanes i això els ha donat una mica d'ambient, però res comparable al que hauria de ser un mes de febrer d'una temporada normal. Pistes i remuntadors al 45% i neu que es conserva molt bé en cotes altes i més transformada en les baixes.


Sol, vent en calma, temperatures agradables, bona neu en cotes altes i una mica més d'ambient que no pas deu dies enrere: així és com ens hem trobat avui La Molina. La campanya de l'Esport Blanc Escolar està en marxa a les estacions catalanes i això els ha donat una mica d'ambient, però res comparable al que hauria de ser un mes de febrer d'una temporada normal.

pel que fa a les pistes i els remuntadors aquests es troben oberts en un 45%. Neu que es conserva molt bé en cotes altes i més transformada en les baixes.

I recordeu, aquest any esquiem amb mascareta, guardant distància als accessos als remuntadors i, també important, pugem en silenci pels telecadires i teleesquís. No us perdeu el nostre vídeo de la visita d'avui a La Molina.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny