Notícia

Les estacions del Grup Aramon renuncien a l'obertura

Cerler, Formigal, Panticosa, Javalambre i Valdelinares ja no obriran fins a l'estiu

trepitjaneus,formigal
Les estacions del Grup Aramon renuncien a l'obertura Autor/a: Aramon
El Grup Aramón anuncia en un comunicat que finalment no obrirà les estacions aquest hivern per "l'avançat estat de la temporada" i per les restriccions de mobilitat. Hi havien esperances que s'optés per l'obertura d'algun dels seus centres hivernals de la zona del Pirineu per als dos mesos de temporada que queden i de fet se seguien trepitjant pistes. Cerler, Formigal, Panticosa, Javalambre i Valdelinares ja no obriran fins a l'estiu.


Comunicat de premsa del Grup Aramon

El consell d'administració d'Aramon reunit en el dia d'avui ha pres la decisió de mantenir tancades les estacions del grup de la neu aquest hivern a causa de l'avançat estat de la temporada d'esquí i a les restriccions de mobilitat encara vigents durant les setmanes vinents que fan que una obertura no sigui econòmicament viable.

A més que aquesta obertura tan tardana no seria factible operativament, agreujaria el fort impacte econòmic que la pandèmia ja ha causat en el grup perquè els incerts i possibles ingressos que podrien generar-se no arribarien a cobrir tan sols els costos derivats d'aquesta obertura. Aramón no vol comprometre la seva viabilitat pel que davant aquesta situació dóna per perduda la temporada d'hivern i se centra en la preparació de l'estiu i en la pròxima campanya 21/22, respectant els projectes d'inversió que té projectats.

Els treballadors de l'empresa Aramón, tan fixos com a fixos discontinus estan en un ERTO des del passat novembre, un expedient que es va presentar amb la finalitat de protegir tant als empleats durant aquests mesos com el futur de l'empresa davant un hivern incert.

Aramón vol lamentar, així mateix, les molèsties que hagi pogut ocasionar entre els seus clients. Les persones que hagin adquirit un abonament de temporada a Aramón, en cas de no haver estat utilitzat, podran sol·licitar la seva devolució.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny