Notícia

L'aeroport de La Seu podrà rebre esquiadors en xàrters nocturns

S'espera que dins d'aquest mateix any ja es pugui disposar de la pista il·luminada

aeroport,La_seu,Twin_Jet
L'aeroport de La Seu podrà rebre esquiadors en xarters nocturns Autor/a: ACN - Albert Lijarcio
L'aeroport de la Seu podria disposar ja aquest mateix 2021 d'una pista il·luminada que permetria augmentar la seva capacitat d'operacions. Andorra incrementa la seva aportació a la infraestructura i té l'esperança que hi arribin vols xàrters d'esquiadors de cara a la propera temporada de neu.


L'aeroport d'Andorra-La Seu tindrà la seva pista il·luminada l'any que ve, amb l'objectiu de poder augmentar la seva capacitat operativa a la nit. El projecte es preveu executar durant el 2021 i preveu un nou conveni de gestió de la infraestructura amb el govern d'Andorra. A més, el Principat augmentarà la seva aportació fixa en 100.000 euros anuals amb l'esperança i objectiu que hi arribin vols xàrter d'esquiadors.

Des de la primavera passada que es va autoritzar la maniobra d'aproximació instrumental amb GPS, el proper pas passa per licitar el projecte d'il·luminació nocturna, per al qual es compta amb una inversió de 475.000 euros i un termini d'execució de quatre mesos. També està prevista la instal·lació d'un punt d'inspecció fronterera.

D'altra banda el Govern andorrà està redactant conjuntament amb el sector turístic del país un estudi de mercat per poder decidir quines podrien ser les millors rutes possibles per posar en marxa de cara a la temporada de neu 2021-22.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny