Notícia

Millores en els accessos a Port del Comte

La inversió supera el milió i mig d'euros i farà la carretera més segura i còmode

Millores en els accessos a Port del Comte
Millores en els accessos a Port del Comte Autor/a: Diaridelaneu.cat
Ultimen la redacció del projecte de millora de l'accés a l'estació d'esquí de Port del Comte per un valor d'1,5 MEUR. Es renovarà la carretera perquè sigui més segura i còmoda pels conductors.


El Govern està ultimant la redacció del projecte per millorar els accessos a l'estació d'esquí del Port del Comte (Solsonès), que tindrà un cost d'1,5 MEUR, i està previst que s'aprovi aquest mes. L'objectiu és que la licitació es tramiti a continuació.

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha exposat el projecte als alcaldes de Sant Llorenç de Morunys i de La Coma i la Pedra. El projecte consistirà en la millora del ferm, la suavització dels revolts, l'adequació dels elements de drenatge, senyalització, barreres de seguretat i de les proteccions per despreniments i allaus. L'obra permetrà millorar les condicions de comoditat i seguretat en la conducció, tant de les persones residents com de les usuàries de l'estació.

La via d'accés a l’estació del Port del Comte discorre des de l'LV-4241 a la zona del Coll de Jou fins a la urbanització i l'estació d’esquí. Aquest vial també constitueix un accés a les poblacions de Sant Llorenç de Morunys i la Coma i la Pedra.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny