Notícia

Núria Castan, cinquena al FWT d'Arcalís

arcalis,castan
Núria Castan, avui a Arcalís Autor/a: Bewolfish
Gran sortida per a la rider catalana a la primera prova del FWT 2021 posicionant-se cinquena en el rànquing general per davant de la guanyadora d'aquesta prova de l'any passat.


Núria Castán Barón, rider de l'equip internacional HEAD Snowboards, aconsegueix la cinquena posició en la prova del Freeride World Tour (FWT) celebrada aquest matí a Ordino Arcalís, després de completar una línia complicada i desafiant a la prova celebrada aquest matí a Ordino Arcalís, Andorra.
 
La prova es va confirmar el mateix dimecres, dia en què la Núria va arribar a Andorra des d’Innsbruck on viu actualment. La prova s'ha pogut celebrar a Ordino Arcalís aquest matí sense cap contratemps. Castán, que sortia en quarta posició, ha completat una línia molt tècnica, superant un canal molt complicat i amb diferents salts de roca durant el descens.
 
Finalment, el jurat li ha atorgat 61.33 punts, per davant de Michaela Davis-Meehan (21.67 punts) qui va guanyar aquesta competició l'any passat. De el rànquing general, les quatre riders que de moment estan en posició de mantenir la categoria per al FWT 2022 són: la francesa Marion Haertry (10.000 punts), la nord-americana Erika Vikander (8.000 punts), la nord-americana Katie Anderson (6.400 punts) i l'austríaca Manuela Mandl (5.120).

Més proves a Arcalís?
 
L'organització del Freeride World Tour fa mesos que treballa al Tour d'aquest any perquè pugui realitzar-se tenint en compte les limitacions de la situació actual. En general, el circuit compta amb 5 competicions en diferents localitzacions del món, però a causa de la pandèmia el circuit ha sofert algunes modificacions com les cancel·lacions de les competicions del Japó i el Canadà.

Les competicions es traslladaran a Europa per facilitar així la consecució de les mateixes sempre tenint en compte les restriccions pertinents de cada país. Per això, a més de la competició celebrada avui, el FWT està valorant la possibilitat que es faci una segona competició a Ordino aquest diumenge dia 21 de febrer. De moment, a més d'aquestes d'Andorra, estan confirmades les competicions de Fieberbrunn, Àustria, que està previst que se celebri del 6 al 12 de març, i del 20 al 28 de març al Xtreme Verbier, Suïssa. En aquesta última tindrà lloc la final.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny