Notícia

Quatre esquiadors cauen d'una cadira

Aixequen la barra del telecadira massa aviat i es precipiten a pocs metres de la plataforma d'arribada

telecadira,llosada,tarter
Imatge d'arxiu del telecadira Llosada de Grandvalira. Autor/a: Grandvalira
Quatre esquiadors cauen d'una cadira a Grandvalira. Els accidentats, sans i estalvis, haurien aixecat la barra protectora del telecadira massa aviat i un cop de vent els ha fet caure.


Un grup d'esquiadors, o practicants de surf de neu, que pujaven per un telecadira de Grandvalira, s'han caigut de la cadira quan ja estaven a punt d'arribar a la plataforma d'arribada. Segons informen els mitjans andorrans, sembla ser que la cadira en la qual viatjaven s'ha desestabilitzat a causa d'un cop de vent.

La cadira de l'accident formava part de la línia del desembragable de sis places Llosada, situat al sector del Tarter. La caiguda dels ocupants ha estat de poca alçada i no s'ha de lamentar cap ferit.

La cadira en qüestió estava ocupada per quatre persones i sembla ser que, a part del cop de vent que ha propiciat la caiguda, els passatgers haurien aixecat massa aviat la barra de seguretat, la qual normalment cal aixecar quan s'està a uns 10 metres de l'arribada. Normalment cal aixecar la barra quan es passa per la darrera pilona de la línia, en la qual ja hi ha instal·lat un senyal recordatori.

Una caiguda s'ha produït des de poca alçada, de manera que cap esquiador ha resultat ferit i ha estat el mateix personal de l'estació qui ha atès els accidentats. El telecadira ha quedat finalment tancat a causa del fort vent.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny