Notícia

El telefèric del Carroi pot ser una realitat el 2023

La primera fase enllaçarà Andorra La Vella amb el pic de Carroi. La segona ho faria amb Pal-Arinsal

carroi
El telefèric del Carroi pot ser una realitat el 2023 Autor/a: Andorra Turisme
Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella, ha declarat a la ràdio televisió andorrana que confia veure acabat el telefèric de Carroi abans d'acabar el mandat, el qual finalitza el 2023. El plec de bases de la primera fase del projecte es farà públic a principi d'aquest proper mes de març.


El projecte del telefèric del Carroi, que podria convertir Andorra La Vella en peu de pistes de Pal-Arinsal, va prenent "velocitat" de creuer. Els contactes entre el comú de la Massana i Andorra La vella, pensant ja en la segona fase que permetria enllaçar amb les pistes de Pal, n'han retardat la sortida, però és precisament aquest retard el que permetria garantir que la unió amb Pal es podria fer realitat amb un projecte sòlid.

Aquesta setmana Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella, ha declarat a la ràdio televisió andorrana que vol que l'esmentat telefèric sigui un exemple de sostenibilitat, per això les aportacions que es facin per millorar el medi ambient es premiaran. Ha afirmat que "hi haurà limitacions per protegir l'espai" i a més creu que "serà un plus per buscar un model de país que aposti més per la natura".

Segona fase sense calendari

El projecte del telefèric i la unió amb les pistes d'esquí de Pal es preveu executar en dues possibles fases. La primera fase unirà Andorra La vella amb el Pic del Carroi i podria estar enllestida el 2023. El pic de Carroi esdevindrà, doncs, en una plataforma-mirador. La segona fase, de moment sense un calendari ben definit, permetria unir la terminal d'arribada del Pic de Carroi en una plataforma d'enllaç per al segon tram de telefèric, unió entre el Mirador de Carroi i el Pla de la Caubella, ja dins l'estació d'esquí de Pal.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny