Notícia

Segon segell 'espais segurs Covid-19' per a les estacions d'esquí FGC

El certificat Safe Tourism Certified reconeix el pla de mesures de prevenció davant la pandèmia

la molina,segell
Les estacions de muntanya d'FGC obtenen un segon segell de qualitat com a espais segurs davant la Covid-19 Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les estacions de muntanya d'FGC obtenen un segon segell de qualitat com a espais segurs davant la Covid-19. El certificat Safe Tourism Certified acredita que les sis estacions han implementat les millors pràctiques per a la seguretat de les persones visitants i treballadores. El segell s’afegeix al certificat de qualitat AENOR obtingut el passat mes de novembre.


Les sis estacions de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) -La Molina, Vallter2000, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Boí Taüll- han obtingut el segell de qualitat Safe Tourism Certified que les acredita com a espais segurs davant la Covid-19. La certificació, expedida per l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE), garanteix el compliment d’una sèrie de mesures i protocols específics per a estacions d’esquí i muntanya. Aquestes mesures permeten identificar, analitzar i minimitzar els riscos així com implementar les millors pràctiques contra la Covid-19, per a la seguretat de les persones visitants i treballadores, en les seves instal·lacions i serveis complementaris.


Les estacions de muntanya d’FGC compleixen tots els requeriments de servei en l’àmbit del manteniment, neteja, desinfecció i protecció de les persones, així com els propis establerts per l’ICTE per a la gestió del risc de contagi.

El segell Safe Tourism Certified s’afegeix al certificat de qualitat d’AENOR, que ja van obtenir les estacions de muntanya el passat mes de novembre, i reconeix el pla de mesures de prevenció davant la pandèmia de la Covid-19 implementat per FGC.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny