Notícia

La Molina va acollir el 40è Derby Internacional CIT - Memorial Iu Vidal

Els corredors catalans posen l'accent al 40è Derby Internacional CIT

Georgina Tarragó
Georgina Tarragó Autor/a: Toni Grases - Photoset
La Molina va acollir un clàssic del calendari català, com és el 40è Derby Internacional CIT - Memorial Iu Vidal, que posava en joc els títols estatals en categoria Ciutadans. Els corredors de tecnificació de la FCEH van estar molt presents en el Top 10 masculí i femení, amb doble podi per a Georgina Tarragó (LMCE) i Samuel Beso (CAEI).  


El passat cap de setmana, l’estació de La Molina va ser escenari d’una de les proves pioneres de l’esquí alpí català, el 40è Derby Internacional CIT, organitzat per LMCE, que a la vegada era Campionat d’Espanya Ciutadans i que, per segon any consecutiu, va recordar amb emoció la figura de l’Iu Vidal.

La competició va obrir dissabte amb la disputa del Gegant, que en categoria femenina va veure pujar al podi, en tercera posició, a la corredora de l’equip FCEH, Georgina Tarragó (LMCE). De la 6a a la 10a posició, van acabar en aquest ordre Cristina Sentis (CANMC), Anna Borràs (MLEC), Alba Forné (LMCE), Georgina Sulé (LMCE) i Leire Sánchez-Carvajales (COPOS).  

En homes, els seus companys d’equip Samuel Beso (CAEI) i Marc Vilalta (GRANUEC) també van aconseguir pujar al podi com a segon i tercer classificats, respectivament. A escasses cinc dècimes de Vilalta va quedar Jordi Beascoechea (LMCE), mentre que Alex Paris (AISC) va completar el Top 5.

Una jornada molt igualada on els corredors van marcar una classificació molt ajustada, el mateix guió que va marcar l’Eslàlom celebrat l’endemà. Georgina Tarragó (LMCE) va repetir la tercera posició del Gegant, molt a prop de la segona classificada. Anna Borràs (MLEC) va ser 4a, mentre que la corredora de l’equip FCEH, Leire Sánchez-Carvajales (COPOS), va acabar 6a, amb la seva companya Jara Beso (CAEI) just al darrere.
 
En categoria masculina, Samuel Beso (CAEI) va ser el més ràpid del centenar de corredors que van disputar el circuit d’Eslàlom, amb poc més de mig segon de marge sobre el tècnic de la FCEH, Xavier Salarich (LMCE), que aquesta vegada es va posar el dorsal per acabar en una gran segona posició. Per la seva part, Aniol Torres (Granuec) va ser 5è, Jordi Costa (CANMC) 6è, Daniel Gonzalvez (CANMC) 7è i Alex Paris (AISC) 10è.

Per últim, en el rànquing combinat de la competició, Georgina Tarragó va acabar segona, només superada per l’aragonesa Inés Sanmartín, mentre que en homes també va ocupar la segona posició Samuel Beso, en aquest cas per darrere d’Andrés Garcia.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny