Notícia

El ministre de Salut andorrà lamenta les imatges d' 'activitat massiva'

Les estacions d'esquí andorranes van rebre una important afluència de clients el passat cap de setmana

grandvalira,tosa_espiolets,telecadira
El ministre de Salut andorrà lamenta les imatges d' 'activitat massiva' Autor/a: Compte de Twitter de Pere Moles
El ministre de Salut andorrà, Martínez Benazet, en declaracions a la ràdio-televisió andorrana, ha explicat que les imatges que han circulat per les xarxes socials amb "activitat massiva" en alguna estació d'esquí "contravé les indicacions del Govern i l'acord amb Ski Andorra". Per aquest motiu ha dit que "es valorarà la manca de seguiment de l'acord" i "si ha estat un fet puntual i quelcom que s'ha escapat de les mans". A partir d'aquí "es prendran les decisions que pertoquin", ha conclòs.


Les estacions d'esquí andorranes van rebre una important afluència de clients el passat cap de setmana. Si a aquest fet hi sumem que les estacions, tant en pistes com en remuntadors, estan obertes parcialment i que, per tant, la gent es concentra en unes poques zones, la combinació resultant era la que van reflectir les xarxes socials: esquiadors amuntegats en el accessos en determinats telecadires.

Davant aquesta realitat, reflectida i difosa per les diferents xarxes socials amb l'enrenou creat, el ministre de Salut, Martínez Benazet, en declaracions recollides per la ràdio-televisió del país, ha explicat que les imatges que han circulat aquests dies i en les quals s'hi podia veure una "activitat massiva" en alguna estació d'esquí, han contravingut  "les indicacions del Govern i l'acord amb Ski Andorra". Per aquesta raó ha dit que "es valorarà la manca de seguiment de l'acord" i "si ha estat un fet puntual i quelcom que s'ha escapat de les mans". A partir d'aquí "es prendran les decisions que pertoquin".

A banda de les acumulacions d'esquiadors en alguns remuntadors, la reacció del Ministre andorrà també s'ha vist forçada per la presència de clients forans, un grup dels quals van patir un accident lleu i que va forçar el tancament d'un telecadira al sector del Tarter de Grandvalira, quan en teoria les estacions només estan obertes per als residents.

 

 

https://twitter.com/Pere_Moles/status/1363189579499634688?s=20
https://twitter.com/Pere_Moles/status/1363189579499634688?s=20
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Personalitzem les fundes protectores des de la primera unitat''
Jaime Aranguren Bernal Fabricant fundes protectores de màscares

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


71%


14%


7%


7%

14 vots