Notícia

Vídeo. Així està Arcalís el 24 de febrer de 2021

Ordino Arcalís ha acollit avui una prova del FWT i ha tornat a ser el centre del món del forapista


Aquesta setmana Arcalís ha tornat a ser el centre del món del forapista. La prova del circuit FWT que s'havia de celebrar a Hakuba finalment s'ha celebrat avui a l'estació d'Ordino i nosaltres hi hem estat. Així que hem aprofitat per preparar-vos aquest vídeo de l'estat de pistes i altres qüestions d'interès per als nostres lectors. Som-hi!

Sol, vent que aixecava la neu als cims alts, calma en cotes baixes, temperatures primaverals, bona neu per damunt dels 2.000 metres i neu primavera per sota. Aquest podria ser el resum del nostre dia de seguiment del FWT a Arcalís, que avui acollia la prova delcircuit que s'havia de celebrar a Hakuba, al Japó. Pel que fa als remuntadors l'estació té tancats els telecadires de l'Abarsetar, La Coma i Creussans, a més del telecabina. Això no impedeix, però, que es pugui esquiar en més d'un 75% del domini esquiable amb gruixos de neu que van dels 60 als 110 cm.

L'ambient a pistes

Les setmanes escolars d'esquí per als nens i nenes andorrans han donat certa alegria aquests dies a les estacions del Pirineu andorrà i així ho hem pogut comprovar a l'estació d'Ordino. Això, com també succeeix al Pirineu català, els ha donat una mica d'ambient i permet que alguns professors d'esquí puguin estar treballant. En tot cas, però res comparable al que hauria de ser un mes de febrer d'una temporada normal.

I recordeu, aquest any al Pirineu andorà també esquiem amb mascareta, guardant distància als accessos als remuntadors i, també important, pugem en silenci pels telecadires i teleesquís. No us perdeu el nostre vídeo de la visita d'avui a Arcalís.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny