Notícia

Nevades el cap de setmana i el dilluns

prediccio,skipass
Aquesta és la predicció de nevades per al 8 de març de 2021 Autor/a: Captura Skipass
Pot semblar estrany, sobretot quan portes dies i dies de temperatures suaus, boires i ambient primaveral, fins i tot penses que ja és normal. Però no, el març, perquè volem recordar-vos que ens trobem al març i no pas al maig, ens té reservades algunes sorpreses. Per a sort nostra. Arriben dies de nuvolades i ruixats que aniran a més diumenge i dilluns, amb gruixos que podrien arribar als 20 cm al Pirineu oriental i al vessant sud. Cota de neu alta, per damunt els 1.700 metres.


Pot semblar estrany, sobretot quan portes dies i dies de temperatures suaus, boires i ambient primaveral, fins i tot penses que ja és normal. Però no, el març, perquè volem recordar-vos que ens trobem al març i no pas al maig, ens té reservades algunes sorpreses. Per a sort nostra.

Arriben dies de nuvolades i ruixats que aniran a més a mesura que avancem en el cap de setmana. Dissabte primeres nevades, però seran més significatives diumenge i especialment el dilluns, amb gruixos que podrien arribar als 20 cm al Pirineu oriental i al vessant sud. Cota de neu alta, per damunt els 1.700 metres.

Tal com ens va avançar la predicció el model dels companys d'Skipass ja la setmana passada, la situació ve de sud i per tant el Prepirineu, el vessant sud i especialment l'oriental sembla que seran les zones de la serralada que més s'haurien de beneficiar de les nevades. Creuem els dits perquè comença a fer molta falta la neu a tot el Pirineu, però al vessant sud més.

Plànol de gruixos de neu d'Skipass
 
El plànol de gruixos de neu que hem publicat a l'encapçalament de l'article s'ha obtingut via l'aplicació de precipitació de neu usada per Skipass. Podeu consultar la previsió d'aquest model, que és d'actualització constant, fent ús de la seva aplicació. El localitzareu dins el web, a l'apartat de meteorologia, que permet consultar dia a dia la previsió de precipitacions zonificades i l'acumulació de neu, tant senzill com fent ús del ratolí sobre el calendari que se situa sota el plànol de previsió meteorològica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny