Notícia

Masella es posa guapa amb el desconfinament comarcal

Torna l'horari habitual i s'obren més pistes i més remuntadors

Masella,estadi,fresat
Imatge de Masella aquest dissabte passat Autor/a: Diaridelaneu.cat
Bones notícies per als qui vulguin esquiar aquests dies de desconfinament comarcal i vulguin fer-ho a Masella. L'estació es posa guapa i per fer-ho s'obren més pistes, per a les quals un tractat gairebé quirúrgic, a partir d'avui dilluns.


No estava sent una bona temporada a Masella ni per descomptat a cap altra estació del Pirineu. El confinament comarcal, que en el cas de la Cerdanya va ser municipal durant unes quantes setmanes, per una banda, i les poques precipitacions de neu de la present temporada, amb l'afegit de dos episodis de pols sahariana, per l'altra, estaven propiciant una imatge de certa tristesa.

Masella, ben pentinada cada matí

Una tristesa que en els darrers dies venia marcada per la neu marronosa i la poca afluència d'esquiadors a pistes. Però el panorama ha canviat i en positiu en els darrers dies. Les nevades recents, més els episodis de fred que han permès incrementar el gruix de neu blanca a pistes gràcies als canons, i l'afluència més gran d'esquiadors, fan que Masella comenci a recuperar part de la imatge del que hauria de ser una temporada d'hivern "normal".

En definitiva, Masella es posa guapa i mai millor dit si a les condicions naturals hi afegim, a més, el pentinat diari i a consciència que hi fan les trepitjaneus. Un pentinat gairebé quirúrgic que els esquiadors troben cada matí i que té l'objectiu de garantir el gruix, la qualitat i la durabilitat de la neu.

Compte amb l'aforament

Això sí, els qui hi vulguin lliscar pels seus traçats hauran de tenir ben present que la compra de forfets s'ha de fer a la botiga en línia. També ampliem els horaris d'obertura de pistes i remuntadors, així com el número de km esquiables (avui s'ha arribat als 52) i s'obre el sector isards. L'horari passa a ser el d'una temporada "normal" i de "primavera": els feiners de 9,15 a 16.00 h i els festius de 9,00 a 16.00 h .

A causa de les restriccions d'aforament decretades per les autoritats, des de Masella s'informa que només poden esquiar els titulars amb abonament de temporada, en qualsevol modalitat, i els esquiadors que comprin de forma anticipada els forfets en línia amb data prefixada o hagin comprat alguna promoció a www.masella.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny