Notícia

Baqueira arribarà als 54 km aquesta setmana

Ho farà a partir del dia 18 de març amb l’obertura parcial del sector Bonaigua

baqueira
Imatge d'aquest dilluns a Baqueira Autor/a: Baqueira
Baqueira Beret ampliarà el domini esquiable fins els 54 km de cara a la setmana de Sant Josep. Ho farà a partir del dia 18 de març amb l’obertura parcial de Bonaigua que se sumarà a l’àrea de Baqueira en funcionament durant tot l’hivern.


Amb aquesta ampliació estaran oberts 54 km de pistes buscant assegurar la màxima amplitud per a continuar garantint la distància social i al seu torn augmentant el percentatge d’aforament d’esquiadors i snowboarders sempre aplicant les mesures sanitàries establertes per les autoritats. Depenent de la meteorologia i les dades de pandèmia l’estació podria obrir més domini esquiable de cara a Setmana Santa.

ddln-banner1200x1200-1

Els últims dies de l’hivern astronòmic arribaran a Baqueira Beret amb una ampliació de les pistes a la disposició d’esquiadors i snowboarders. L’estació té previst, si les condicions meteorològiques i la situació sanitària ho permeten, ampliar l’àrea esquiable fins als 54 km de pistes sumant bona part de Bonaigua a partir del 18 de març. Això vol dir 14 remuntadors que donaran accés a 45 pistes.

A la zona de Bonaigua es posaran en funcionament els remuntadors del TSD Bonaigua, TS Teso dera Mina i el TS Manaud. Per tant, estaran en marxa 14 remuntadors, 3 més que els que Baqueira ja ha vingut oferint tot l’hivern. Segons les condicions citades, l’estació està estudiant obrir alguna part més del domini esquiable de cara a Setmana Santa.

Hotel Montarto, restauració i SkiService

L’Hotel Montarto, allotjament per excel·lència a peu de pistes a Baqueira, obrirà les seves portes el dijous 18 de març amb oferta de mitja pensió en el restaurant La Perdiu Blanca i amb tots els seus serveis adaptats a la normativa sanitària Covid. També es posarà en funcionament el popular Wine Bar by Viña Pomal que es troba en el mateix edifici de l’hotel a la cèntrica plaça del Fòrum de Baqueira 1500 i que estarà obert segons l’horari de la restauració vigent amb les mesures Covid19.

En quant a la restauració de l’estació, seguirà concentrada a la zona de Baqueira. A 1800 el Restaurant i la terrassa Bosque han estat oberts tota la temporada. A la base està també en marxa el Baqueira Bar 1500. A Bonaigua, el Refugi San Miguel farà honor al seu nom estant només obert per a acollir als que desitgin entrar en calor, però no oferirà servei de restauració. Els horaris de la restauració de l’estació estan subjectes a la normativa sanitària de les autoritats pel que en principi podran estar en funcionament durant tota la jornada d’esquí, sempre que es decreti el contrari. En quant a les botigues i lloguers, el local de Baqueira Store de Ruda està a ple rendiment, amb limitacions d’aforament, igual que el lloguer de Ski Service situat a 1500. El servei de guarda esquís a la cota 1800 també està obert.

Aforament controlat

Durant aquestes últimes setmanes de temporada, fins al dia de tancament previst per al 5 d’abril, l’Estació gestionarà els màxims de capacitat que s’adaptaran a les regulacions i l’operativa de cada moment. El nombre de forfets a la venda es limitarà en funció de diversos factors com són el pla operatiu, les regulacions locals, les condicions meteorològiques i l’històric de visites, entre d’altres. D’aquesta manera, es podrà estimar el nombre d’esquiadors a acomodar amb un distanciament físic segur.

Garanties d'accés

Amb l’objectiu de gaudir al màxim de la muntanya i tenir assegurat l’accés, segueixen habilitats els tràmits per a comprar el forfet en línia. D’aquesta manera, tenen garantit l’accés els posseïdors del BaqueiraPASS amb recàrrega de temporada (tarifa general) i els clients de venda anticipada de BaqueiraPASS per dies i BaqueiraTICKET que hagin recarregat prèviament en línia. A les taquilles exclusivament es podran adquirir forfets especials com baby, sènior, passeig i tarda. D’altra banda, seran punt de recollida del suport BaqueiraTICKET. Finalment, tindran garantia d’accés a l’Estació els clients que hagin contractat la seva estada i forfets amb Viajes Baqueira a www.viajes.baqueira.es

Baqueira posa a disposició dels clients la recàrrega online dels citats suports per a què puguin assegurar les seves vacances en el cas de restriccions en l’aforament a pistes. L’Estació informarà diariament a través de la seva pàgina web dels forfets disponibles a la venda per a les diferents dates.

Per a més informació de la recàrrega online: http://bit.ly/ForfaitsOnlineBaqueira
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots