Notícia

Tavascan preveu un bon final de temporada

L’obertura del confinament i la previsió de nevades augmenta les previsions de públic i les reserves

tavascan
Una imatge de Tavascan de la present temporada Autor/a: Tavascan
Tot i que, evidentment, haurà estat una temporada difícil i amb un nombre de visitants que res tindrà a veure amb el d’anys anteriors, Tavascan viurà un final de temporada amb un increment pel que fa a les perspectives i reserves d’usuaris.

Les bones previsions tenen a veure amb dos aspectes principals. Per una banda, la fi del confinament comarcal, la qual cosa permetrà acollir usuaris de la resta de tot Catalunya. Tot i això, cal remarcar que Tavascan ja va viure una millora substancial quan es va passar del confinament local al comarcal, ja que un important nombre de visitants provenen de nuclis de població propers.

Per l’altra, la previsió de noves nevades. Si es compleixen les expectatives meteorològiques, poden haver-hi precipitacions importants de neu, la qual cosa asseguraria un bon estat de les pistes i, conseqüentment, una pràctica esportiva amb les millors condicions possibles.

Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc., així com els circuits inclusius.

Si us ha agradat llegir l'entrevista Tavascan preveu un bon final de temporada potser us pot interessar llegir aquesta entrevista al director Víctor Perisé Treballar al costat d'aquest equip tan motivat és una tasca emocionant

Més sobre Tavascan: 10 coses que has de saber de Tavascan.

Galeria d'imatges de la nostra visita en aquest enllaç.
Web oficial de l'estació  a www.tavascan.net

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista