Notícia

Torna l'Skitren de La Molina

Ferrocarrils de la Generalitat i Renfe renoven els combinats Skitren, per La Molina; i TreNatura, per visitar Vall de Núria

vall-de-nuria,cremallera,hivern
Ferrocarrils de la Generalitat i Renfe renoven els combinats Skitren, per La Molina; i TreNatura, per visitar Vall de Núria Autor/a: Vall de Nuria
Ferrocarrils de la Generalitat i Renfe renoven l'oferta de bitllets combinats Skitren, per esquiar a La Molina; i TreNatura, per visitar Vall de Núria.


Ferrocarrils de la Generalitat i Rodalies de Catalunya renoven l’oferta de bitllets combinats per esquiar a les pistes de La Molina i Vall de Núria i gaudir de la natura i els esports d’hivern al Pirineu català.

El bitllet combinat Skitren, és un paquet complet que inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia R3 des de l’Hospitalet de Llobregat fins a Ribes de Freser per Vic, el transport fins a les pistes de La Molina i el forfet vàlid per a un dia. L’Skitren La Molina té un preu únic de 42 € per als adults i 32,50 € per als nens i nenes. Aquest producte es pot adquirir des d’avui mateix i fins al 4 d’abril a la web de Renfe i a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya.

Pel que fa al TreNatura, els usuaris poden adquirir un  paquet bàsic amb el bitllet de tren fins a Ribes de Freser més el tren cremallera d’anada i tornada des de l’estació fins a la Vall de Núria. El producte estarà disponible només dissabtes, diumenges i festius fins al 5 d’abril i, des de llavors, diàriament durant tot l’any. El preu és de 33,70 € per als adults i 25,70 € per a nens. Aquest producte es podrà adquirir a partir d’aquest dissabte 20 de març al web de Renfe i a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya.

Compra online i planifica la teva escapada

Ambdós bitllets combinats es poden adquirir online a la secció Ocio en tren del web de renfe.com que permet comprar aquest producte comercial incloent el viatge en tren, el trasllat a les pistes i el forfet.
https://venta.renfe.com/vol/index2.jsp?U=SKITREN
https://venta.renfe.com/vol/index2.jsp?U=TRENATURA

Afegit a la venda online, els bitllets combinats estan també disponibles a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya. Els bitllets combinats poden suposar fins a un 30% de descompte respecte el preu per separat de cada servei que ofereixen.

Segell de qualiat d’Aenor

Tant Renfe com Ferrocarrils de la Generalitat, han obtingut el certificat AENOR enfront de la COVID-19 per al transport de viatgers, estacions de muntanya i els trens turístics una vegada avaluats els protocols i les mesures implantades pels operadors.

Per a més informació, els clients interessats poden dirigir-se a estacions, al telèfon 900 41 00 41, a l’app de Rodalies i al web rodaliesdecatalunya.cat, o als webs i telèfons d’informació de les estacions d’esquí, www.valldenuria.cat   (T. 972 73 20 20), o www.lamolina.cat (T. 972 89 20 31) i d’FGC www.fgc.cat (012).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots