Notícia

Descomptes per als esquiadors de Boí Taüll quan visitin el seu Patrimoni de la Humanitat

Un conveni entre el Centre del Romànic i l'estació permetrà oferir als visitants aquest après-ski

boi_taull,esglesia,vall_de_boi,patrimoni_humanitat
Els esquiadors de Boí Taüll tindran descomptes en les entrades per visitar les esglésies Patrimoni de la Humanitat. Autor/a: Marta Lluvich - ACN
Els esquiadors de Boí Taüll tindran descomptes en les entrades per visitar les esglésies Patrimoni de la Humanitat. El Centre del Romànic i l'estació signen un conveni per oferir als visitants una activitat alternativa a l'esquí.


L'estació d'esquí de Boí Taüll i el Centre del Romànic de la Vall de Boí han signat un conveni de col·laboració per donar a conèixer el patrimoni cultural local. La temporada vinent, amb el forfet de dia i de temporada de l'estació es farà un descompte en les entrades per visitar les esglésies. En el cas dels grups escolars de l'estació, s'oferiran paquets que inclouran l'entrada a les esglésies. L'objectiu és promoure l'interès del conjunt romànic de la Vall de Boí als usuaris de Boí Taüll i, així oferir una activitat alternativa a l'esquí. Es preveu un punt d'informació a l'estació, crear espais de visibilitat del conjunt romànic mitjançant el web i xarxes socials, a més d'espais ambientats en el romànic a la base de l'estació.

ddln-banner1200x1200-1

Comentaris


No hi ha cap comentari
 




Editorial







giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny